Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jedine čo dnes lutujem že som neišla už hned na začiatku ako som sa necitiladobre.behala som po všelijakych doktoroch a toto som si nechcela pripustit,ale hlavne že som nakoniec isla.
ani neviem urcite vela,od septemra alebo oktobra som chodila skoro kazdy tyzden
prave som sa vratila zo sedenia u psychologa.mne teda velmi pomahaju tieto posedy a rozhovory.pomahaju mi rozoberat moje reakcie na urcite problemy a ponukaju aj ine riešenia ako mam ja.z prveho sedenia neviem uz aky som mala pocit ale urciet ni etaky že mi pomohol.Lohrien ,ak mas pocit že mas psychicky problem zopakuj navštevu u psychiatra alebo psychologa,nečakaj zlepšenie hned na prvy raz,mne bolo zo začiatku možno aj trochu horšie,al ena druhej starne dokazala som sa už aj rozplakat a vyrozpravať a to bolo pre mna velkym odlahcenim aj ked mi to otvorilo spomienky na zle myšlienky.človek ich do seba zatlača ale oni tam zostavaju a treba ich rozobrat ,lebo potom mataju cely život.
dobre rano,mila Lohrien vies ziadny lekar nepomysli na psychiku,kazdy zacne hladat problemy ine.ja som tiez sa morila a potom som si povedala, uz v zlom stave, ze ja patrim k psychiatrovi.A veru to tak bolo no nasli mi aj ine veci popri vysetreniach, ale to hlavne bola PP depresia.No a ako vsetko co nas stretne tak to raz aj odide.Pre mna bola ale prinosom do dalsieho zivota.Vtedy prides na to co ti skodi co ta posilnuje co ti ublizuje,vtedy najdes kto by mohol byt kamarat a kto nie.
aj mne zo zaciatku hovorili ze je to chrbtica,aj som chodila na rehabilitacie a aj ma bolieva .ale to vsetko je velmi uzko spate s chrbticou.blokady a podobne veci.pri stresoch a uzkosti sa stahuju urcite svaly a tie potom nasledne robia taketo blokady.