Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Pre Kacku,opet som urobila napravu a vysypala si schranku,takze mozes posta chodit inak mala som len 11.66 z 15.00tak neviem co bolo.Mam take iste meno aj na zoznam.sk takze ked sa neda mozes aj tam skusit .Pritom tak rada citam postu no co povedat.

mijka

ahoj lencok, akurát som sem ece nakukla, no tak som ležala poobede, ale bolesť nechce ustúpiť, ešte stále je to zlé..všetko ma bolí, aj som cvičila, no nič moc.Dúfam už sa aj počasie polepší pomaly a bude to lepšie.
Dobrú nocku aj Tebe...a všetkým z úzkosti:))

kacka

Damaxy, pokúšala som sa ti niekolko krát poslať mail. ale vždy sa mi to vráti naspäť, že máš plnú schránku. Máš nový mail, alebo ti funguje ten starý? ja som začala chodiť na vodný aerobic a v pondelok začínam aj na brušné tance. Pracovať som začala hned od 15. januára takže som vlastne doma ani nebola. Inak je to v podstate dobré, tých horších dní je menej. maj sa krásne a všetkým prajem pekné aj ked upršané dni.

mijka

nejaké cviky ma naučili a cvičím aj tie cviky z tých stránok čo som tu písala, masírovať, to nie, na to sú príliš zaneprázdnení:(
pilatesa som začala cvičiť, bola som síce zatial len raz, dovolenkujú, no v utorok už pôjdem, je to dva krát do týždňa, dúfam ,aj to pomôže časom.
S tou psych. je to u mna tiež podobne, ničia ju probl. s chrb. je to tak ako píšeš ,začarovaný kruh.
idem si teraz kus ľahnúť, možno ma tá silná bolesť prejde, zatiaľ po 2 nurofenoch stále nič:(
viem, nesmie sa toľko brať, to ja len vo výnimočných situáciách.
maj sa zatiaľ pekne..papa
naozaj, rozhodla si sa už??? pôjdeš na tú stretávku?? bude sranda určite:))

lencok

idem sa na chvilku natiahnut, taka unava na mna padla, to aj tym pocasim asi...mijka nezabudni ze nie si sama ok? pekne vypi cajicek a oddychni si, a ta chrbtica sa ti da na poriadok, tomu ver!

lencok

no moju psychiku nici prave chrbtica, ked boli, boli aj hlava a je to ako zacarovany kruh, aj ja mam ochabnute svalstvo, je to tazke s ty cvicenim, kolkokrat som si pritom poplakala, vsetko ma tahalo, bolelo...ale postupne zacala prichadzat ulava. Ked budes cvicit a posilnis si svalstvo, potom sa ti tie nervy nebudu tak zasekavat, lebo crbtica bude drzat pohromade. Chce to kus sebazaprenia, ale stoji za to bojovat. Potom kazdy jeden den bez bolesti je uzasny:-). Ja mam tieto problemy ako som prestala dobre spavat, zacalo mi tuhnut svalstvo atd atd...uz sa to taha dlho, ale je to na dobrej ceste verim...

lencok

je to individualne, zalezi od toho, ake bolesti mas, vravis ze dost silne...asi mas stuhnute svalstvo, zaseknute nerviky,naucili ta na rehabkach ako sa mozes sama masirovat krcnu chrbticu? je to fajn, potom tie cviky...tektiez si spominala ze si zacala cvicit pilates, ci sa mi to zda? urcite je to otazka mesiacov, ale ulava sa dostavi ovela skor...aspon taka ze budes v pohode fungovat!