Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ajoj mijka, dnes mame viaceri nejaky blbej den, ak ti je moc zle, radsej to ani z cvicenim neprehanaj, ak si domka urob si cajik, zober keksiky a len tak leharo k telke

lencok

barunka ja este nepracujem, studujem...no odpustat je tazke, uz viac krat som sa popalila na ludoch, ktori mali moju doveru. Fakt ze clovek sa musi spoliehat sam na seba. Ale uz som im odpustila a chovam sa k nim normalne a oni su z toho mimo. mozno si az teraz uvedomili ako vsetko vlastne bolo.

mijka

ahojte...ako čítam nie som jediná komu nie je dnes naj.síce mna už celý týžden trápi chrbtica i hlava, no dnes je to des.:(
už som si dala nurofen, ale zatial nepomohol, musím si zacvičiť, ale ani to veľmi nepomáha.
bude to asi tým hnusným počasím, akurát dnes začína byť krajšie.:)

barunka

zdravím lencok.nepracuješ? hudba je niekedy fakt dobrá na odreagovanie,hlavne keď si sama doma a môžeš sa vyšantiť.
tish,nič si z tej depky lepkavej nerob.Ja som teraz zase pri spalovaní listov,Odpúšťam! Odpúšťam ľudom,ktorí mi ublížili už asi pol roka,ale nejako to nejde.
Miloš:ja to asi vzdávam.Deň po cvičení mi je hrozne zle,som vysilená,slabá a roztrasená.Vážne si úplne v pohode po cvičení?Začínam z toho byť pekne nervózna.Cvičenie by sa mi fakt zišlo,keďže mám sedavú robotku.

lencok

vies aspon dve:-), a urcite je nas takych vela,... maminka mi akurat chysta polievocku, zlata je:-)tak sa idem napapkat