Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

mijka

na rehab. mi povedali že mám veľmi ochabnuté svalstvo na chrb., takže treba veľa cvičiť...bude to asi aj tým...len keby to nebolo také zdlhavé a nebránilo v toľkých veciach.
ty máš odkedy tie problémy?asi ti to nepridávalo na psychiku...
svina jedna krčná aj celá..fuj.fuj.fuj..

mijka

to hej, určite by sme skočili, ale ja bývam daleko, až v Rim.Sobote.
tie bolesti, mávala som s chrb. problémy od detstva, ale len menšie, nič takéto vážne, alebo bolestivé...tieto bolesti a problémy s nou začínali asi v oktobri ked som sa tam vrátila späť z domu, z dovolenky.
to je aj niekoľko mesiacov, že?kým to bude lepšie.

lencok

mijka ja ta chapem, sama tym prechadzam, chcem aby si vedela ze nie si sama:-), viem ake to je ked boli hlava, tahaju ta nervy, toci sa ti cely svet, zle vidis, poznam to...ale bolo mi uz aj uzasne, a to som si kedysi myslela ze je to beznadejne...takze naozaj je to otazka casu...skus verit tomu ze sa ti da chrbatik naporiadok, velmi sa to moze polepsit to som si ista, len to dlhsie trva!

mijka

lenocka ja viem že máš pravdu, no určite vieš, asi aj z vlastnej skúsenosti, že niekedy je to ťažké, niekedy človek stráca trpezlivosť.teraz je to bohužiaľ tak, neviem, pochybujem že by som zvládala vôbec niečo, sú dni kedy aj hej, no väčšinou je tam dosť silná bolesť a vtedy je ťažké sústrediť, no a vtedy nevládzem samozrejme:(
aj priateľ mi vravel, že sa mám ukludniť, a trpezlivosť a všetko okolo toho, snaží sa ma pochopiť, no podľa mna ma nikto nepochopí tak ako človek ktorý má alebo mal podobné problémy.
ja sa len toho bojím, že tá chrbtica sa už nedá tak do poriadku, to som niekde počula, neviem, či mi to nehovorili na rehabilitácii, tak preto som kus zľaknutá.no, ked hovoríš, že áno, dá sa na poriadok...tak skúsim tomu veriť, a snád po niekoľkých mesiacoch mi bude lepšie:)
viem, že to nejde z týždňa na týždeň.

lencok

mijka moja draha, ja ta chapem, mavam podobne pocity...ja teraz este studujem a no a co bude potom je otazne...preto sa snazim dat sa do poriadku...krcna chrbtica aj celkvo chrbtica sa da dat doporiadku len to chce cas a trpezlivost moja. Teraz ked sa ti neda, skus sa s tym zmeirit,a zameraj sa hlavne na to aby si sa dala psychicky aj fyzicky doporiadku. A potom uvidis. Ak si hladas pracicku, skus nieco co vies ze tarz zvladnes, neskor sa budu tvoje hranice posuvat a zvladnes aj ine:-). Hlavne nebud smutna a nad invalidnym dochodkom ani nerozmyslaj, ok...kazdy moze mat vypadok aj ked dlhsie trva, hlavne nestoj na jednom mieste...treba nieco robit a tvoj zivot nabere tie spravne obratky

mijka

viete dievčence, ja som trocha smutná.žijem v meste kde je obrovská nezamestnanosť, prichádza sem investor a ponúka prácu, včera som bola na prezentácii, strašne veľa ľudí...bolo len treba odovzdať prihlášku.ten kto súhlasil s odchodom na mesačné školenie, má výhodu, aj som chcela isť, ale nemôžem, zatiaľ určite nie.
viete, že mám problémy s chrbticou, mna to teraz veľmi mrzí,ako som videla včera koľko ľudí sa hlásilo, a ja som nemohla ísť..vlastne mohla by som, ale nevydržala by som 8 hod. stáť, alebo skláňať hlavu, ked mi robí problém niekedy tie 4 hod. na praxi vydržať.
Som z toho veľmi smutná, neviem akú robotu by som mohla vôbec robiť, asi nič, to rovno môžem na invalidný dôchodok, a to nemám ešte ani 22:(, viem , že by som nemala takto rozprávať, a myslieť pozitívne, ved ja sa snažím no niekedy mi dochádza trpezlivosť, neviem, či sa chrbtica vôbec dá niekedy natoľko do poriadku, že budem vládať robiť:((
je to ako také zlyhanie pre mna, že nie som ani na to schopná...a to mi už bolo celkom dobre, no zas mi to uberá z mojich síl:(