Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
lencok super :) mna z pocasia a tlaky, to mam za to, ze som taka meteosenzitivna.
ajoj barunka, ja som velky zstanca tejto stranky tak mi pomohla:-).......dufam ze ti bude uz len lepsie
a tishinka co ta hlavka boli? ja som uz doupratovala, pustila som si hudbu a pekne som zrelaxovala
ja sa babrem s tabulkami, nejako ma boli hlava, depka je hnusne lepivaaa potvoraaaaaaaa :( ale aspon spim ako tak bez budenia.
už som objavila tých neverníkov, sú na inej stránke.,,naj depresívne kočky´´
tak tish - ostáva na nás zachrániť toto fórum!
miloš nie si tu? ako pokračuješ s cvičením ? ( tak mizerne ako ja ? )
no aj ja som tu len sem tam.Po dlhej dobe čo som maródila - robota na mňa počkala.Pred chvíľou som skončila s triedením faktúr,robila som to od rána.Ešte ma čaká odpisovanie ma maily zákaníkom,ktorí nie sú vždy milí,aj keď ja musím byť!
Ako sa ty máš tish.Depky si odohnala?
ahoj barunka, ja som tu tak priebezne
zdravím všetkých,konečne po dvoch týždňoch pn-ky.Celú našu rodinku od detí až po babky zasiahla chrípka.Potvora jedna.Tak som rada,že som zasa v práci!Vážne,už ma to doma nebavilo.
Čo sa tu nové udialo.Vidím,že Damaxy a brunuska tu boli v neobvyklom čase.Na mňa príliš neskoro alebo skoro ?
haló je tu niekto?
damaxy-uplne s tebou suhlasim a nielen ze sa neustale musime niekam ponahlat ale su na nas kladene aj coraz vacsie poziadavky-rychla narocna doba.
Dobre ranko vsetkym a krasny dnik- snad nam vykukne slniecko nie len na oblohe ale aj v dusi.
Dufam ze tato noc bude pre vas oddychom a dalsi den prijemnym prekvapenim.Dobru noc nam vsetkym.