Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Zita neviem či ešte chodíš na forum, ale nejdú ti posielať maily. včera sa mi to dva razy vrátilo.
Inak prajem všetkým pekné piatkové ráno. Barunka poznám aj okolie MA, priamo odtial mám sesternicu a z okolia som mala na strednej spolužiačky. Takže v podstate sme od seba kúsok.
brunska nie temu si taktiez vazim ale aj tvoju som si vazila a mala som ju rada taktiez ako aj ...:))))
a viem ze urcite priniesla len dobre
a na zaver len chcem dodat kazdy budte sami sebou :)
dobre ranko steffi-zeby sme sa im teraz sem nafutrovali?? :-))))))))
nie to urcite nie-tuto temu si velmi vazim-viac nez svoju a to je uz co povedat!!!
este som stastna za ten zaver-ze sme sa tam vsetci zisli.som stastna a dakujem vam za to-ze ste sa prekonali-mozno nie koli mne,ale to je jedno.
Prijemne ranko vsetkym slnieckam:)))
Dobre ranko-Veve tebe drzim palceky moja.
Ak dovolite napisem to sem-take male vysvetlenie-Naj depresivne kocky bolo take moje dieta-velmi mi to pomohlo a dufam ze aj viacerim nie len mne-ale proste prisiel cas,upratat a ist dalej-zit.stala sa z toho trosku aj zavislost nie len pre mna ale aj pre ostatnich-a teraz uz nebude kde kukat takze budeme nuteni zit,cosi robit. a bola to dost kontroverzna tema:-)tak ako aj ja.ale tak to ma byt-nikdy sa za nic nehanbite a zite podla seba nie podla nejakych pravidiel alebo inych ludi.
A mam vas vsetkich rada-pomohli ste mi aj vy tu!
čau Miloš,už si tu?
Bola som chvíľu včera na inej stránke.Bolo tam veľmi,veľmi dusno.(naj dep. kočky)Hrúza.No všelijakí sme.
Pracuješ?Mne už rozvoniava káva,dáš si so mnou?
Ahojte :-)Tak som rada, že som tu zavítala :-)Ako sa tu máte??? Ja momentálne oddychujem pri nete.Som v Žiline a už sa zaučujem v kauflande. Pri pekárni je toho veľa čo sa mám učiť. Nie je to zlá práca ale ma stále naháňajú.Ale našťastie pečieme len polotovary a dávame ich do trúby.
Píšem z kamošovho netu a som u neho ubytovaná. Inak by som musela dochádzať domov a to by pre mňa nebolo moc dobré. Aké šťastie, že mám toho kamoša inak by som musela dochádzať.
Tak sa majte. Zajtra sa asi stretnem s Lenčok:-)
Miloš a ty sa ako máš???
Tak čo chýbala som Vám???
Avojte :-)))
díky miloš.ja to dnes vzdávam.všetci sa niekde stratili.Ani mi tá káva nechutila.
ahoj zajtra.možno skočím aj na inú stránku.
kde ste zase? dáme si kávu ?
Ahojte Všetci:)))U nás je dnes krásne, svieti slniečko, dúfam aj u Vás všetkých je tak pekne...a nie len vonku, ale aj vo Vašich dušičkách, a ak teraz aj nie, držím palce aby bolo čím skôr dobre:))))
Lencok mailik som poslala, úspešne:))
Už ho dnes naozaj musíš dostať:))