Úzkosť

brunuska

Dee-bolo respektovane moje rozhodnutie a za to som velmi vdacna.dakujem aj tebe.ved sa tu obcas stretneme neboj a napisem ti mailik ak budes cosi potrebovat-dobre?papa

damaxy

ahojte ako je tu zivo kacka dakujem nadherne slova aj obrazky Zitka sa pytala na teba a neviem tiez som jej nepisala dlhsiae ani ona mne ale priatelstvo je fakt ako ten vanok takze pockame ono sa prifukne

Dee

brunuska, neviem co sa tu dialo vecer, ked zmizla tema uplne,lebo som tam bola naposledy poobede, ale uz je to jedno.Drzkam ti palceky v realnom zivote, tak ako aj vsetkym co sem chodia.

brunuska

lencok-dakujem,ze si to pochopila-pochopia to vsetci,niektori hned,niektori casom.
a prosim ta pozdravuj odo mna VEVE ze jej drzim palceky!!!

lencok

no teda...ak to po mne prelustite, klobuk dole, pred chvilou som sa zobudila:-)...teda pisem ja ale zrozumitelne, prepacte....a nie ze mi tu milosko bude pisat, ze sa netreba ospravedlnovat:-)...

lencok

dobre ranko vsetkym:-)
Mijka dakujem za mailik, urcite odpisem, konecne sa podarilo ze mi prisiel:-)
Brunuska ja ta chapem, ze si sa takto rpzhodla, zivot vas caka niekde inde, ale tema bola dobra, uz len z toho hladiska, ze ked nie je niekomu fakt pod psa, tak tam nasiel utocisko...a pomohlo...tak niekedy zavitajte na tuto, prehodit zopar slov, ako sa dari...ci ste v poriadku:-).
No a dens sa mam stretnut s Veve:-), sice este mam prenasky s nejakym finom, ale dufam ze to stihnem. Velmi sa tesim, pozname sa len z tohoto fora a dnes sa uvidime. Je to fajn, vidite na co su aj tieto fore dobre:-).....vznikaju tu nove priatelstva:-)
Drzkajte sa vsetci

tish

ahoj barunka, ja som mala minuly vikend takyto rapel :D dnes cestujem k rodicom takze tiez utekam z prace skor domov :D

barunka

ahoj tish,ahoj kacka.
Dnes máme v práci krátky deň.Tak sa teším.Vždy je ten víkend o trošku dlhší,kedže končím už o jednej. Rozmýšľam,že by som sa mala pustiť do umývania okien.Vy ste ešte nezačali s jarným upratovaním?