Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ijka

damaxy, nemyslim si ze mam depresiu, zatial je to len asi uzkost. Uvidim o mesiac, ked sa vratim, mozno mi to nepomoze a budem sa musiet vratit skor pre lieky. Ozvem sa. Dakujem.

damaxy

pre giv-zdravim ta viac by mi vadilo keby to tu bolo vulgarne a utocne.Komunikacia je tu predsa ziadana,a ked pobavi aj ostatnych a nie je dlha.Este raz teda vsetkym krasne nove jarne rano.

damaxy

Ijka obvodny lekar ti naordimuje nieco na upokojenie obvykle benzodiazepiny,anxiolytika a to je vsetko.Depresia sa lieci odbornejsie a to v akom stave si urci najlepsie psychiater.Pokial,to nebolo doteraz v tvojich silach prkonat neviem ci sa ti to podari.Zmena prostredia moze pomoct,mne pomohla,len som bola s blizkymi ludmi nie sama.Este ti odporucim pozriet stranku deprese.cz.Depresie,panicke poruchy su taktiez onemocnenia,ktore sa liecia a daju vyliecit.Je to taka casta choroba ako vsetky,len tieto bolia inak a vyzeraju inak.Dolezite je upravit chemiu v mozgu a to v niektorych pripadoch sa musi urobit liekmi.Ijka dobre sa rozhodni.Dobre pre seba.

inka

ijka len dufaj a snaž sa aby s ato nezhoršilo,nieje nič horšie ako zachvaty uzkosti a nasledne nedaj bože prepuknutie depresii.tie stavy uzkosti sa daju este neako ovladat ale zachvaty pp boli aspon pre mna katastrofalne,ten strach ze zomries a tie stavy ked sa nemozes poriadne nadychnut a trpne ti telo boli naozaj blbe.nechcem ta starsit chcem ti len tiez poradit zakial je cas vyhladaj pomoc,mozes tomu vsetkemu predista staci len najst odvahu zahodit predsudky a nvstivit odbornika,obvodny ti ich nepredpise,ten ti da len nieco na upokojenie ,ak chces navstiv najprv psychologa ten zhodnoti tvoj stav a nasledne ak je treba posle ta psychiatrovi.nie j e nad to ak s a citis v pohode .problemy tinevyriesi ale pomoze ti ich lepsi e pochopit a zvladat.

ijka

dakujem vam za odpovede, podobné som aj cakala. Este by ma zaujimalo, ci moze tie lieky, ktore by mi pomohli predpisat aj obvodny lekar, alebo su nejake aj bez predpisu? Ale budem to riesit neskor, skusim zmenit na mesiac prostredie, mozno to pomoze. Najhorsie je mi doma. Ak sa problem do vtedy nevyriesi, ostavaju mi uz len tie lieky. Damaxy, ako si myslela, ze sa taketo stavy este mozu zhorsit, toto ma zaujima, ze co sa stane ak sa budem snazit vydrzat bez liekov. Dakujem za zaujem.

inka

dobre ranko ,včera som nestihala odpovedat tak dnes napravujem.Via:všetky homeopatika dostanes kupit v lekarni ale v nizkych potenciach a myslim že len skusený homeopat vie odhadnut tvoj profil a konstitucny liek,takže j aby som sa do toho sama nepuštala.ked tak len s tymi klasickymi v lekarni co kupis,skor ak chces pohladaj v mieste alebo v okoli neakeho homeopata,najdes aj na www.homeo.sk zoznam registrovanych homeopatov.
škorica mail som nedostala,tak skus este raz preposlat,už som sa čudovala čo sa s tebou deje tak dlho.jar je sice krasne obdobie ale aj komplikovane pre chorych ludi,zhoršuje alergie,zvyraznuje kožne ochorenia a aj srdciari maju viac problemov ako inokedy,darmo prebudza s apriroda tak prebudza všetko,ale berme to tak že v nas prebudi novy zmysel pre život a krajšie obdobie bez uzkosti a depiek.takže na vysadzanie liekov maš čas a tešime sa že nam je krasne .jar je proste fantasticka.krasny den!

thesiamee

Hoci úsmevom a bylinkovým čajom chorú dušu nevyliečime, nehádžme flintu do žita. Je zopár vecí, ktoré pre blízkeho človeka urobiť môžeme.

VYHNITE SA NEBEZPEČNÝM REAKCIÁM

Vzchop sa! Prekonaj sa! Musíš to zvládnuť! Podobné reakcie sú vynikajúci „rozjatrovači rán“. Blízkemu nimi nepomôžeme. „Naopak, ešte viac si začne vyčítať, že zlyháva. Vo vzťahoch, v práci, vo výchove,“ upozorňuje odborník.

DÔLEŽITÁ ĽUDSKÁ BLÍZKOSŤ

Depresívny človek sa neustále obviňuje: Som vám na ťarchu. Praje si, aby sme ho nechali samého. Ubezpečte ho, že vás neotravuje, naopak, ste pri ňom radi. Každá prítomnosť blízkeho človeka má význam. Dbajte však na to, aby nebola násilná. Vyvarujte sa príkazov: Poď, Vstaň, Ideme.

ZABEZPEČTE PRAVIDELNÝ REŽIM

Ťažko depresívneho človeka nemôžeme nútiť do komplikovaných aktivít. Napriek tomu by jeho deň mal mať svoju štruktúru. Inak preňho trvá nekonečne dlho. Svoje urobí malá prechádzka, výlet či rozhovor.

z casopisu Zdravie. www.casopiszdravie.sk

giv

damaxy,vďaka...ja som skor tetanická, nie moc úzkostná...ale skoro sa to podobá.tiez potrebujem odvádzať pozornosť,keď mám šok.a dávať si magnézium :))
pekny večer.