Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ano mam - a robi mi to neskutocne problemi-no uz som sama sebe panou :-) takze si cas na pracu zadelujem sama a snazim sa - robit si pauzy a rozhibat tu hnusnu krcku,aj ked niekedy sa zabudnem a potom to takto vypada. neboj hadam budem ok-aj ked moje osvedcene metody na tu moju hlavu nezaberaju-ale isto to bude cosi s ovzdusim-najhorsie je,ze ma boli aj pocas spanku.
neboj drz sa- aj ked mas sedave zamestnanie-snaz sa nenapadne sa rozhybat-lebo ti stuhnu svaly a zas sa ti to zablokuje-inak vyborne na to je horuci kupel...uvolnenie-zvykne sa to odblokovat-samozrejme ak sa to nenecha zajst az tak daleko-a ak mas moznost- velmi by ti pomahali masaze-minimalne raz do tyzdna si zajst.
a neboj zajtra to zvladnes- povedz si ze o nic nejde-ok? fakt drzim palce! potom daj vediet ako si to zvladla.
brunuška, nech ťa to nemrzí, ja som naopak rada, že som sa tam vystrela, inak by som čakala mesiac kým by som sa dostala k tomu lekárovi. teraz som doma 2 týždne potom kontrola, mna mrzí hlavne to, že u nás sa človeku takáto možnosť vyskytne málokedy. na pohovor pôjdem, neviem presne o čo ide, viem len, že je to u zubára, asi nejaká admin.práca potrebujú aj s angličtinou, že vraj majú takých pacientov.
To kvôli chrbtici ma mrzí, lebo ešte nie je v poriadku, a sedavé zamestnanie, viem že je na to najhoršie.
Ja viem, ešte nič nie je isté, iste nebudem jediná, na pohovore, ale vieš, proste som človek..stresman.:(
mna zas mrzí tá tvoja hlávka, ja ti verím, tiež mávam často migrény z chrb.,viem je to zlé a tabl. nie sú riešením, no ja ich napriek tomu často užívam:(
ty máš tiež sedavé zamest. však?nerobí ti to problémy?
mijka to ma mrzi-ze si odpadla-sice aj ja som sa spamatala az ked sa mi to stalo-ale je dobre,ze ti odblokoval chrbticu-len to tiez neni navzdy a moze sa to vratit-viem som ta nepotesila. mna uz druhy den priserne boli hlava-ale fakt priserna bolest- nezelam nikomu.
co sa tyka uzkosti..a pohovoru..no ja som tiez mavala riadne nervy pred kazdym a zaberalo mi,ze som to proste prestala riesit-povedz si- ze o nic nejde-nemozes nic stratit len ziskat- ak to nevynde nezblaznis sa! a obvykle ked ti na tom az tak nezalezi,si v pohode vtedy to vynde.hlavne tam chod- lebo si to budes vycitat ze si to ani neskusila-budem ti drzat palce.
Via je mi luto,ze my tu vsetci prezivame taku radost a tebe sa to nedari.Ale raz aj taky den pride,mozno velmi skoro.K tomu xanaxu,tiez som ho odmietala a nejedla ked mi bolo najhorsie.Mozno som mala mozno nie,mohlo mi byt lepsie mozno nie.Ak ti byva velmi nevolno skus si dat polovicku uzkost aj tie pocity prejdu.Nastastie davno som nepotrebovala tabletky,ale to je uz o inom.
ahojte dievcata,to mame ale krasny slnecny den,aka skoda ze mi sposobuje tolku uzkost.xanax vziat nechcem,magne mi doslo takze pijem lubovnik.inka dakujem,mozno vyskusam,ja uz som ochotna skusit vsetko..prajem pekny zbytok dnika..
dakujeme za pozvanie ja mam ocistujuci rezim takze kavu vynechavam,ale som videla zlatu nescu moju oblubenu tak som si kupila,dufam ze to neocistim a co poto s tou kavou,tishi donesiem ju potom k tebe osobne.Normalne by som sla niekde do sveta.Tato jar na mna posobi neuveritelne dobre.Ale na mna posobi tak leto,potom aj jesen a potom aj zima.No zacinam jarou.Pre tentoraz.Prajem pekny den vsetkym
dievcatka, pozyvam vas vseeetky na kavicku. urobime si pohodicku, pustim vam nieco pohodove na uska a hned bude svet aspon trosku krajsi!
Ahoj Damaxy si strasne zlata dakujem za odpovede normalne som sa rozplakala aj vcera,neviem ci mam depku alebo ci sa radujem.Urcite ti odpisem ak ti to nevadi.Ijka aj ja ti doporucujem ten magne zevraj to pomaha aj ja ho mam a doporucujem z vlastnej skusenosti chod k lekarke trebars len na pokec a sama sapotom rozhodnes ci brat lieky alebo nie.Naozaj je lepsie zacat skor ako neskoro ako ja.Preto ze ty sa z toho mozes ovela skor dostat chapes? tak drzim ti palce a odvahu chod.
Ijka ak to mas zhodnotene skus teda za obvodnou nech ti nieco proti uzkosti predpise a este mne dobre robi magnezium skus si brat dvakrat denne je to protistresovy mineral pri zatazi fyz.psych.sa mina.Fakt sme jedna chemicka rovnovaha niekde staci doplnit a fungujes.Tie lieky si chod popytat.