Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
pete myslis miksi ako nasu miksinku,ako sa ma?kde je?
kujééém, brunuška!!!!
idem si dať ten kúpeľ.
určite dám vedieť, ved predsa nejde o život!tak sa maj zatiaľ, pekný večer..papa
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
mijka neuraz sa ale velmi si ma pobavila!!! vydata???vztah???dieta??? chcela by som....to vis uz to robi tik tik a dost hlasno :-) myslim biologicke hodinky-ale ja mam stasticko v tomto smere a sama nic neporiesim :-)))
tak sa tes na priatela!!! a ziadne kombinacie-alebo ako to jeden uzasny clovek u mna nazval "konstrukcie" -to my zeny vieme :-)))
skus,daj vediet- a ver,ze ti tu budeme drzat palce.papa
ospravedlnenku mám, no neposiela ma UP, volali mi včera z tej zubnej amb., že majú moje údaje z UP, že hladám prácu, tak ma tam zavolali.
Priateľ ešte neprišiel, pride o 10 dní, na budúcu sobotu, tak sa už veľmi teším, aj preto mám strach, všelijaké myšlienky okolo toho, ved vieš, už kombinujem, že budem robiť do večera, a on bude doma len týžd. a ja nebudem vedieť byť s ním. No to je ešte vo hviezdach,ved sa tam možno ani nedostanem.
Zajtra dám vedieť, už sa nejdem trápiť kvôli tomu, priateľ ma tiež veľmi podporuje.
ešte sa chcem opýtať, ak nechceš nemusíš odpovedať, si vydatá,alebo vo vzťahu, dieťa??zvedavosť.
teraz si pôjdem dať predsa ten kúpeľ, vyskúšam to, snád to nebude zlé.
mijka o 67 dni 27 rokov :-)
mijka-velmi ti dakujem-tvoje slova pre mna neskutocne vela znamenaju-milion neprajnikov a jedno ocenenie,ktore to vsetko prevazilo.vies uz som z toho vsetkeho velmi unavena a poviem ti pravdu niekedy nemam ani chut.ked viem poradim,ani ja neviem vsetko,ale tu sa vela naucim.nie som dokonala ale zaujimaju ma rozne veci,tak to odovzdam dalej-no niekedy to cloveka skutocne obera o energiu,najma ked sa snazi pomoct,poradit a dotycny clovek na to kasle a urobi si aj tak po svojom.
mijka-horuci kupel uvolnuje svalstvo- cize aj svalstvo okolo krcnej chrbtice. neviem ak sa bojis-neskusaj a pockaj do kontroly a pre istotu sa opytaj lekara-nechcem ti poradit zle- opytaj sa ho aj na masaze.
a ak si PN-mas aj papier od dr????- tak ta UP nesmie nutit ist na pohovor- mas "ospravedlnenku".urob ako uznas sama za vhodne-ako sa citis.urcite raz pride to pre teba!!! inak priatel uz prisiel???
zdravim tu aj ostatne kocky a bobca
:-) a sem patria vsetci dobry ludia- cize aj ty!!!
Míksi zdraví úzkosť
sorry, zabudla som dodať k tým menám...tam patrí veľká VDAKA!!!!
a tak isto lenčok, Veve a každý kto mi napísal a podporil ma.
Viem, možno si pomyslíte ja sem ani nepatrím, ved písem o problémoch z krč. chrbtice...ale je tam aj úzkosť, ktorá sa nakopila vdaka strach, paniky z chrbtice,zo závratov.
Ozaj, kde je naša kamoška Lenčok:))?
Dávno si sa neozvala, daj o sebe vedieť..ked budeš mať čas:)
hádam bude dobre, veľmi by som chcela tú prácu, no moje zdravie mi to zatiaľ možno ani nedovolí, ale ak to nevyjde, raz určite príde aj môj čas, a potom bude aj zdravie aj robota.
teraz necvičím vôbec, lekár mi povedal, stačí jeden zlý pohyb a znova sa to môže zablokovať.
myslíš, že by mi teraz pomohla masáž??nezhorší sa mi to teraz??alebo mám počkať do kontroly?
a ešte k tomu kúpeľu, niekde som počula, že na krčnú, alebo chrbticu je zlý horúci kúpeľ, že to môže byť potom aj horšie.teraz neviem, čo si mám o tom myslieť, rada by som si dala ten kúpeľ, čo myslíš, mám to risknúť? no bojím sa že mi bude horšie, je to už aj z tej psychiky, veľmi sa kontrolujem, a po tých 5mesiacoch bolesti a závratov sa veľmi bojím, je to zatiaľ vo mne, no snažím sa na to nemyslieť.
To je dobré, ked si sama sebe panou, predsa len nik ta asi nekontroluje a tak.
Dúfam, že ťa hlávka prejde čím skôr.:)
pôjdem zajtra, potom sa uvidí, to ma posielajú inak z úradu práce, a teraz to už funguje tak, ak človek neprijme ponúknutú prácu vyradia ho z evidencie, ale to ma teraz nertrápi.
Inak, vieš brunuška, ja ťa obdivujem.Neviem koľko máš rokov, ani sa nepýtam, no určite si staršia odo mna, necháp to zle.Každý den sem chodím, nakuknem do rôznych tém,tak to Posudzujem z toho, že tu máš strašne veľa príspevkov, proste sa snažíš pomáhať tým ľudom.
ako aj mne, ani ma nepoznáš, predsa mi napíšeš, opýtaš sa ako sa mám..veľa to pre mna znamená,lebo si dobrý človek ktorý mi pomáha.Dakujem Ti:)))