Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

je velmi jednoduche zbavit sa vsetkeho negativneho a od vsetkeho utiect-ale to nie je riesenie.ovela tazsie je zostat,bojovat a riesit problemi-je to sice vycerpavajuce ale velmi ta to posilni a pozdvihne! no najdolezitejsie - nech si kdekolvek je nebyt sam! som si ista,ze sa najde v tvojom okoli niekto rovnako zmyslajuci ako ty-niekto s kym si budes rozumiet- len sa neutapaj v tomto stave,ale skus sa poobzerat okolo seba!ano vonku je iny svet ako tu u nas-ludia tam ziju aj premyslaju inak ako na SR,sme este velmi daleko kym tam dospejeme ak vobec niekedy-hlavne sa tomuto tu neprisposob!!! drzim palce a tiez ta tu vitam...skus sem castejsie.

xyz

ahojky,
zbezne som si prebehla posledne strany v tejto teme. Boze, ako by som bola medzi samymi ludmi, ktori vedia o com je reč.ste uzasni, ako sa navzajom povzbudzujete a to hned od rana.

tish

ahoj barunka, som, neboj, moje baby su uplne nadsene a to mali iba 4.hodinu a uz riesia kostymy :D neboj zvladnes a kondicka pride

barunka

dobré ráno.krásne ráno.ako sa máte?
ja som sa po niekoľkých týždňoch konečne normálne vyspala.
tish si tu? dnes idem na to.začína moja prvá hodina tanca.trochu mám aj obavy či to zvládnem.Nemám bohvieakú kodičku.

lencok

ajojte, som tu len na chvilockku...
Mila Mijka, jasne ze sa ti ozvem, na mailik, chodim do skoly, snazim sa zabehnut do starych kolaji...tak mam trosku menej casu... dakujem Ti za mailik:-), dufam ze sa mas aspon o troku lepsie! uz ti pride tvoj drahy...mysli na to ako vam bude fajn, nemysli dporedu ze by si bola v praci, nebudes stihat...nejako bolo, nejako bude...tak sa tes moja, papa.
Vsetkym zdravim a prajem krasne snicky:-) a brunusku nech hlavka neboli!

samko r.

Poobzeraj sa okolo seba, určite tam niekoho objavíš, kto sa cíti ako ty. A potom... Držím palce. Rodinná pohoda a príroda uzdravujú!!! Neopúšťaj sa!!!

ruth

Mam dost neprijemny problem uz viaca ako mesiac sa z neho nemozem spamatat uz skor som mala problemy s uskostou a brala som aj antidepresiva nechcem sa tam znova ocitnut.... pracovala som v zahranici a po prichode spat som si uvedomila ze tu uz nemam ziadnu spriaznenu dusu doslava sa citim naprosto sama a ako by som bola v cudzine prave tu mala som vela priatelov a o to viac ma to boli ked si uz ani s jednym namam co povedat mam pocit ako by sa zasekli na jednom mieste stale riesia tie iste pre mna uz nepoctatne problemy a vela z nich prepadla hlbsie do drogovej ci alkoholickej zavislosti nova praca je dost stresujuca najma kvoli cholerickemu nadriadenemu cize cestou do prace sa obavam co ma zas prekvapi zacinam pocitovat apatiu ku vsetkemu a mam pocit ako by mi ani mozok nepracoval tak ako ma...zacala som cvicit zdravsie sa stravovat ale zatial nepocitujem ani kvapku zlepsenia nemate niaku ucinnu radu necitit sa tak strasne opustene. dakujem