Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

jeee, ajoj tishi, dufam ze si mala pekny vikendik domka...:-), inak krasna hudba, co si mi poslala na mail, som si predstavovala ako tancujem...:-)

lencok

ajojte:-)
akurat som dosla zo skoly, mali sme rustinu, nasa profka ide velmi rychlo,vobec sme nestihali...
Veve no vidis nevyslo nam to, ty mas teraz pracu, ja som zasa nemala volne doobedie. Napis mi ten mailik, oki?:-) Drzim palceky v pracicke:-) A ako ostatni:-)? Ako sa mi mate? Prajem krasny dnicek!

Veve

Ahojte Tak znovu som tu na našej téme:-) Dnes idem posledný raz do práce tu v Žiline. V piatok máme v Púchove školenie. Už sa teším aj domov, veď predsa doma je predsa doma:-)
Tish chcela som sa ťa opýtať na tie brušné tance. Ak by sa ti dalo, poslala by si mi na mail nejako video alebo niečo o brušných tancoch? Chcela by som si to trochu zopakovať.
S Lenčok sa už dnes nestretnem lebo ja mám dnes poobednu a ona školu. ale ju týmto pekne pozdravujem a ďakujem jej za pekné povzbudenie :-)
Mijka držím palce na tom pohovore a stresovať sa vôbec nemusíš. Ja som pohovory už brala tak ako prišli. S tou krčnou chrbticou ti dobre rozumiem.Aj mňa niekedy pobolieva.Mne osobne pomáha masáž.
Barunka zvládneš to ,uvidíš.
Miloško ako sa máš? A čo úzkosť už ťa toľko netrápi?
Ja som včera mala záchvat ale prešlo to. Trochu som sa bála.Ale veď som silná, zvládnem to:-)
Tak sa zatial majte:-)
Vaša Veve

barunka

ten tanec to je pre mňa zase niečo nové.Cudzí ľudia,cudzie prostredie, po hodine pôjdem sama ďaleko pešo domov.kruci,začínam stresovať

tish

ruth, skus si najst nejake cvicenie alebo neco co rada robis, stretnut sa s ludmi s ktorymi by si si mala co povedat aspon o niecom spolocnom. lavne sa neuzatvaraj do seba. a vsetko chce cas a trpezlivosti habadej a ak by sa to nezlepsovalo, tak radsej vyhladaj odbornika a netrap sa a neminaj nefektivne energiu ktoru budes este potrebovat. hlavne sa neuzatvaraj pred svetom. drzim palce