Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

ahojte tanečnice.ja mám dnes hodinu.som z tých osmičiek popletená.Zajtra máme firemnú akciu a musím jednu hodinu vynechať.Bojím sa,že pri tom tempe budem moc pozadu.
kačka škoda,že nejdeš na sono zajtra.Stretli by sme sa, idem na sono štítnej žlazy,ale robia to na tom istom mieste.Kačka,aj keď nestretneš práve mňa (malé ryšavé čudo)ver,že nie sme samé.Aj v Malackách je veľa žien (chlapov menej),ktorí majú podobné problémy.Natrafíš na nich v lekárni-berú si rovnaké lieky ako my,v obchode v rade stepujú pri pokladni,aby boli čo najrýchlejšie vonku.Také obdobia mám už našťastie za sebou.

tish

ahoj kacka, ja som vcera tiez ucila baby osmicky ale iba zadne a predne a chodzu v osmickach, dvihane a zatlacane budu o tyzden. ucite sa aj osmicky hrudnikom? inak my sa ucime aj hlavou :D

kacka

Tish v piatok sa aj mi ideme učit tie osmičky. Ukazala nám 4 druhy, ako prvé sa ideme učit nejaké zadné.

Zita 2 maili sa mi vrátili späť, tak dúfam že na tretí krát ti to prišlo.

kacka

Ahojte dievčatá, ani neviem prečo vám idem písať, či to vôbec bude mať hlavu a pätu.
V pond. som bola na gynde na prevent, poslala mna na všetky soná a ja ked niekam mám isť tak som teraz dve noci nespala, dnes som hore už od tretej.A to sa mi sníval ešte aj taký blbý sen, že som bola na dovolenke a volal mi manž. že mna musí odviesť do nemoc. že mám rakov.Blbý sen, že? Inak na to sono idem do Malaciek, tak budem pozerať po všetkých chodníkoch a skumať ktorá by mohla byť Barunka, ked bývaš niekde na okoli. Večer som si čítala čo ste tu všetko popísali a strašne sa mi páčilo ako Lenčok napísala
..mozno sme ovela lepsi ludia ako ti co nemaju taketo problemy, velkost cloveka sa meria niecim inym, .....
a proste všetko čo napísala. Na mna občas príde také obdobie, ja tomu hovorím "skrat", to je čas kedy proste revem a potom ked sa ráno zobudím tak je zasa všetko v pohode, akoby sa nič nestalo, už viem vycítiť kedy to obdobie príde a utešujem sa tým, že je to len plač, ktorý to zlé vyplavý, ale aj tak niekde vo vnútri vo mne je stále ešte niečo čo mi nahlodáva moje vnútro a hovorí, čo ked sa to niekedy prejaví horšie, tak sa to rýchlo snažím zahnať preč a hovorím, si že to bude len lepšie. Vždy si spomeniem na vás všetky ako ste mi v začiatkoch pomohli, aj teraz mi idu slzy do oči ale nemôžem revať lebo som v práci. Dokonca sa mi občas ozve aj jeden chalan, no chalan, skôr pán, má 41 rokov, ktorý bol so mnou v nemocnici a tiež mi veľa pomohol.pochopila som, že skutočne veľa pomáha aj pozitívne myslenie. S ním som mohla rozprávať, či o práci, chorobe, súkromí, bol to-teda je - úžasný človek. Prišla tam potom pani,ktorá 30 rokov jedla diazepan. Strašne mi jej bolo lúto, že vlastne,ked jej začnú tie lieky vysadzovať, ona bude na dne, a predstavila som si tie chvíle, kedy ja som sa už nedokázala ako sa povie postaviť na vlastné nohy a dalej bojovať, začal mi to vysvetlovať, z uplne iného pohladu, že ona tam prišla preto že sa chce liečiť, sestričky zasa že jej chcú pomôcť, vždy sa na všetko pozerať z tej lepšej stránky.V januári sme sa stretli v BA na kontrole. Bolo to dobré zasa spolu pokecať. užasný pociť bol ked mi zazvonil telefon a tam sa ozval uplne cudzí hlas a povie, že to sú baby otiaľto z fora. Viac ako mesiac mi volali a písali do nemocnice, to mna asi držalo stále nejako pokope. Ešte raz vám všetkým dakujem. V minulej práci bola jedna osoba, ktorej som hovorila, že je to taká moja vrba, ktorá mna vždy vypočula. Dnes som sa asi potrebovala aj ja vykecať, tak dakujem.

Dee

Lana, ked nechces minat peniazky, tak si zozen statneho psychologa. Na psychoterapiu je najlepsie chodit k psychologovi. Nie kazdy psychiater ma terapeuticky vycvik, a preto to u nich vyzera ako na pase, na kazdeho ma max 10 minut. Psycholog-terapeut ma na teba hodinu. Mne osobne psycholog velmi pomohol. Chodila som aj k muzovi aj k zene a musim povedat, ze muz mi viac pomohol. Inak sa aj odporuca chodit na terapiu k opacnemu pohlaviu. Ale vyber je na tebe, ak si myslis, ze pred zenou sa viac uvolnis, tak chod k zene. Drzim ti palce!!!

jasmina

Ahojte vsetci..nakukla som em lebo som tu dlho nebola moj domov je pomaly lietadlo a same cestovanie.Vidim ze si tu aj vymienate svoje nazory s niektorymi suhlasite inokedy sa skoro chytite je zabavne to spatne citat..Mozno preto sem tak casto nechodim lebo keby som mala rozoberat len pp tak asi by som z toho ochorela znovu.Ale je dobre ze to tu je pretoze ludia potrebuju pomoct.Chcela som reagovat na tu terapiu.Ja som chodila asi rok zo zvedavosti potom sme sa aj spriatelili a bolo mi povedane ze som dobry terapeut sama pre seba a musim sa priznat ze mne osobne to nepomohlo skor som si uvedomila ze som dost silna aby som si to v hlave vedela usporiadat sama.Ale chapem ze nie vsetci su tak silni a potrebuju silnejsiu osobnost a pomoc aby mohli ist dalej.A tak som psycholog pre mojich najblizsich ked to potrebuju..A stalo sa mi ze niektori psychologovia s ktorymi som sa stretla boli zo mna dost nervozni co mi aj povedali pretoze si mysleli ze som studovala psychologiu a ze ich skusam.Komicke nie?Tak vam drzim palce aby ste vsetko zvladli a aby ste nasli v sebe silu a dokazali byt sam sebe psychologom.A ked tu silu objavite a budete sami pre seba aj dobrym psychologom zbavite sa vsetkych vasich uzkosti strachu a pochybnosti..a stanete sa tak silni ze prekonate vsetko tak dobre ako ja.To vam zo srdca praje vecna cestovatelka jasmina

brunuska

panika dakujem- do srdca inych vidi len ten co ma srdce-a tebe nemusim nic hovorit-mam pocit ze proste vies.... nechcem sem pisat..
giv- Don´t cry sister!!! aj moje su krasne-ako zelena luka posiata rosou...

panika

Brunuska,nebud smutna.Ja som dnes preskucala cele rano a kedze som bola nutená ist von,zistila som ze aj napriek dazdu je pod lesom sneh a toooooolko vela svetla,az to tahalo oci.Citila som sa ako male decko (a to mam od neho velmi daleko). prisla som sem v roli pozorovatela,ale myslim ze budem musiet zaviest do praxe urcite veci,ktore som tu odkukala.Zacala som vcera masazou,dnes prechadzkou v lese.....A o par tyzdnou zase zacnem psychoterapiu.No asi budem dokonala,neviem kto to so mnou vydrzi