Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj lencok :o))), ja beriem SEROXAT uz dva roky a je to bieda.....niekedy som bola sexom priam posadnuta, chcela som to stale, manzel vravel, ze je stastny muz....ale odkedy prisli problemi a AD, akosi nefungujem akoby som mala....niekedy som vravela, ze mne sa to nemoze stat...ale stalo sa...ja viem ze v manzelstve sa to zakonite trochu zmeni, predsa sa nas zivot obratil o 100 stup., ale ja mam na sex chut malokedy, hlavne v zime...so slnieckom sa to u mna zlepsi :o))) ale aj tak to neni co niekedy a trapi ma to...
a zdravim kacku, drzim ti palceky, aby si bola vyrovnana a spokojna, keby nieco, bojujeme spolu...
mila Lana, tuto otazku som tu polozila uz ja...samozrejme ze sa mozes opytat, sme tu preto aby sme si navzajom radili, predavali si skusenosti...aj mna to velmi zaujimalo...poviem ti otvorene ze mne AD hlavne na zaciatku sposobili problemy so sexom, potom sa to upravilo...vseobecne sa hovori ze Seroxat a Serlift co sa tyka AD maju najmensi vplyv na sex. Ale naozaj je mozne ze ti to moze znizit chut na sex...u kazdeho je to ine, napr.taky milosko povedal ze u neho nehrozi:-)...no a ja? ako som napisala dlhsim branim Ad sa to upravi, ale jedno je iste, ze by som bola rada keby to bolo uplne tak ako predtym. A ty ako?
bre ranko vsetkym :o))), tak som tu znova.....vcera som sa zabudla opytat na jednu dolezitu otazku...je to sice intimne, ale ked ste tu vsetci tak otvoreni, tak snad mi nato odpoviete...ovplyvnila nejakym sposobom PP alebo SEROXAT vas sexualny zivot? dakujem vopred za uprimnost....
milosko neboj ja sa rozbehnem:-)...nech ti luto nie je
dobre rano aj ostatnym a tesim sa aj z dazda,niekomu dobre dobre poleje travnik a zlte krokusy u mna na zahrade svietia na bielom snieziku.Je mokry a tazky ten sneh,ale zem prahne po vlahe.Takze dozicme si dnes vsetko po com prahneme.
dobre rano,Kacka,krasne si to napisala.Myslim si ,ze nasa choroby dostavame preto,aby sme chapali lepsie zivot .Vidim,ze aj teba to zmenilo,otvorilo ti pohlady na ine veci zivota.Tym,ze robime ludom dobro,ja to tak aspon citim,zlo potom na nas nema dosah.Vies sa vcitit do toho co prezivaju ostatni a cez seba si pochopila co ludia potrebuju pocut a ako im treba pomoct.Neboj sa zle uz ta bude obchadzat,pretoze ho zacinas rozoznavat,no netreba sa mu vyhybat,ale postavit.Ona nase myslienky,si robime sami,takze mozu byt pekne a zdrave.Kacka a este jedno dolezite sme zisklai trpezlivost k ceste do ciela.Takze vsetko treba brat ako dar,najprv nas nepotesil,ale potom pochopime,preco sme ho dostali.Vela stastia ti prajem dievcatko a nerozplac nas.
barunka jasne ze sa da! vsetko sa da. ved si na youtube vyhladaj tribal dance videa a uvidis co vsetko sa da :)
Dobre ranko vsetkym tanecniciam:-) aj ostatným samozrejme:-)...
aj ja chcem zacat chodit na brusne tance, len teraz som chora, tak sa mi to zasa posunulo...
osmičky hlavou?!?
to sa dá?