Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ano je velmi dolezity, uz len tie dotyky a vsetko... treba sa informovat, lebo su AD ktore minimalne ovplyvnuju chut na sex(mozno tebe seroxat ovplyvnuje, kludne sa na to opytaj aj tvojho psychiatra)...ja to chcem riesit este neveim ako, tak ked to teraz nie je na 100%, tesim sa co ma caka potom...dufam ze na 150%:-)a si to vynahradim...
no ved presne to....sex je vo vztahu dolezity, moze hovorit kto chce co chce, nikdy by som neverila ake problemi to moze narobit aj napriek tomu, ze sa dvaja lubia....
ale co nam ostava, musime byt spokojne:-), aspon nas neotravuje potvora PP, depka...atd, ale chcem to este trochu poriesit, budem rada ak tu aj ostatni napisu co teda s tym...ak nasatne takyto problem
Lana podobne, presne take slova padli aj v mojom pripade....lubis ma este? pritahujem ta? nemas niekoho ineho? preco ma uz nelubis?...ono je to tazko vysvetlit, zopar krat som si poplakala, ze si to mysli, nevedela som co robit a aj kvoli tomu som vysadila AD...chcela som mu dat vsetko, tato jedina vec ma pri brani Ad trapila...lebo ked si spomeniem na casy predtym ach jaj...nehovorim ze je to zle, ale chyba mi to co bolo...
Lana to urcite nie je len u teba, to si bud ista...drz sa u Dr aby si dobre vybavila:-))))
NO snazi sa, ale vies, ake to je, ked to chlap nema......nic mi nevycita, ale neni spokojny a stale dume, ci ho este lubim, ci ma pritahuje este, ci nemam niekoho ineho.....proste chlap :o)))aj ked je tich, ja citim, ze mu to chyba a je potom nervny.....zacarovany kruh...a ako je to u teba?
a este jedna vec....ked uz o tom hovorime, mohol by mi niekto povedat preco AD ovplyvnuju sexualnu tuzbu, v com to akoze je...ak viete
ale ved ano, to suhlasim, chcela som len pocut, ze to tak nieje len u mna...ved to poznaju vsetci tu...tak mi dnes drzte palce, idem k lekarke prosit o pomoc u psychoterapeuta :o)))
a chape ta tvoj muz...no je to tazke, ale ci ma pochopenie:-)
Lana aj mna to vlastne trapi, vela krat som prave kvoli tomu predcasne chcela AD vysadit...ale skusila som jednu vec, snazim sa zabudnut nato ze by AD mohli ovplyvnit moj sexualny zivot, ked sa clovek zbavi tej myslienky akoby to lepsie islo...ja predtym? no to bolo hroza so mnou:-), moj priatel uz niekedy nevladal...bola som riadna potvorka, a teraz je to ine, ale co u narobime, radsej budem v poho a mat chut na sex menej krat, ale budem ako tak spokojna, aj tak sa to raz napravi, a verim tomu:-)