Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no hej barunka, ahoj :o))), len aky dlhy ten cas bude :o)))
:o))) sme sa minule smiali, lebo som mu vravela, nech tolko neje tie slnecnicove jadierka, lebo tie este zvysuju potenciu...a on mi vravel, ze cital o nejakych bylinnych kvapkach, kt. robia s clovekom zazraky v sexe, tak ze rozmyslal, ze mi ich bude kvapkat na tajnaka do vody .o)))
čo preberáte? sex?
čo to je ? :o)
ale nie,všetko sa časom poddá.
:-D, no vazne...dava sa to muzom pri takomto probleme...vidis na co vsetko su AD
to vazne? tak to by mal brat moj mangel .o)))
a dufam aj v to, ze medicina nam coskoro umozni ak by sme este púotrebovali brat taketo AD co neovplyvnuju sex.prezivanie, som sa na to pytala mojej DR. a povedala mi ze toto je snad najvacsi problem pri AD,tak ze za vyskum zameriava prave nato, aby tento nez.ucinok odstranil, tak svihajte prosim:-)))), inak AD sa davaju aj tim, ktori maju velku chut na sex (hlavne muzom, ked sa rychlo urobia), aby sa im to upravilo na normal.
ano, lebo z tej uzkosti, strachu a co ja viem z coho si mala oslabeny imunitny system a z Ad sa vsetko napravilo, az na ten sex...ale aj to je riesitelne si myslim!!!
tak to sa musim donutit....aj ja som nad tym rozmyslala, ze sex drzi nad vodou a mozno preto som tam kde som......ja som totiz cele tehotenstvo nespala s mangelom, lebo som predtym mala potrat, tak sme sa bali....
inak aj co sa tyka imunity, kym som nebrala AD, furt som bola slaba a kazdy virus sa na mna nalepil.....2 roky som brala lieky a nevedela som, co je to choroba...a teraz mam zase nadchy....no proste hruuuuza ...
inak ja som rozmyslala nad jednou vecou, ze som si ista ze moja depka z 80% prepukla ze my odisiel partner na dlho do zahranicia. Vies laska je laska, sex mi daval endorfiny a zrazu som nemala nic, len smutok, strach, beznadej, tak mmi chybal a podviest by som ho nedokazala, tak som ho rok a pol cakala...jednoducho sex je velmi zdravy na psychiku