Úzkosť

giv.

bobec!!! a my sme už premýšľali, čo sa s tebou stalo....či tie lieky zaúčinkovali tak, ako nemali, alebo čo sa stalo!!!

bobec

ajoj brunuska... hlboko sa ospravedlnujem... som v pohode :-) beriem seroxat no bol som par dni nejaky zmateny z neho,ale zlepsuje sa to

damaxy

pre Lanu,ano aj ja pocas chorby som netuzila po sexe.Po nejakom dlhom case to preslo a potom mi zasa bolo po sexe zle.Jednoducho prival pozitivnych emocii,ma rozkolisal.Teraz sa mi to uz celkom upravilo,takze dievcata moje vsetko chce trpezlivost.

kacka

Do obeda som mala strašný frmol, tak som nestihla ani všetko prečítať čo ste popísali, ale už som naspäť aj z Malaciek. Poviem ti Barunka, mala som z tej vašej nemocnice hokej. najskôr tam zaregistrovať, potom isť tam, no strašný zmätok, ale nejako som to zvládla. Škoda, že sme sa nestretli. Ja som zistila, že vlastne nikoho ryšavého nepoznám ako si to pekne napísala.
tish ja sa na tie osmičky strašne teším, lebo tie kruhy čo sme sa učili som docela rýchlo zvládla, a toto vyzerá troška zložitejšie. Učili sme sa ja tie stredné, panvu na jednu stranu, telo na druhú a z toho mna strašne bolel chrbát. Ale večer som doma dostala masáž tak to bolo dobré.

tu citaj

Tento dôležitý princíp ma bude riadiť pri každej mojej činnosti.
Je známy psychologický experiment s potkanom, ktorého vedci najprv vyhladovali a potom ho vložili do komplikovaného bludiska. Na druhý koniec bludiska položili voňavú potravu. Len čo potkan zaňuchal potravu, začal hľadať cestu, aby sa k nej dostal. Potkan blúdil v mnohých uličkách. Väčšina uličiek bola slepá, neviedla ho k cieľu. Len čo však zistil, že ulička ho nevedie k cieľu, hneď sa otočil a utekal do ďalšej a ďalšej. Potkan po mnohonásobnom sklamaní sa konečne dostal k cieľu. Hneď sa vrhol na žrádlo. Zaslúžil si ho!
Ak by sa bol vzdal po dvoch-troch neúspechoch, ak by si sklamaný na pol ceste sadol a začal nariekať nad svojím ťažkým životom, nikdy by sa nenažral. Ale potkan behal, hľadal, skúšal, namáhal sa, spotreboval veľa energie, ale nedal sa odradiť, nevzdal sa (pracoval usilovne!).
POTKAN VYTRVAL A ZVÍŤAZIL.
Obyčajný potkan. Obyčajné hoviadko. Ale aká veľká inšpirácia a poučenie!
Chlapče, dievča, ak sa chceš najesť, ak chceš dosiahnuť svoj cieľ, nikdy sa nevzdávaj. Vytrvaj!
Keď potkan vie vytrvať a zvíťaziť, napriek komplikovanému bludisku, ja, človek, musím vytrvať a zvíťaziť i keby mi život pripravil stonásobne ťažšie bludisko!
Môj cieľ, dosiahnuť kvalitný život, je ďaleko viac ako iba rozvoniavajúca potrava!
Vytrvalosť ma privedie k víťazstvu.

Výrok slávneho vynálezcu Thomasa A. Edisona, ktorý ľudstvo obohatil o vyše tisíc patentov, držím si v pamäti: Úspech je deväťdesiat percent roboty v pote tváre a desať percent inšpirácie. On a jeho skupina výskumníkov sa najprv potili pri päťtisíc experimentoch, až potom vynašli praktickú žiarovku.