Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Nie som lekarka,ja hovorim len z osobnych skusenosti a tiez ked mi nie je jasne nieco a potrebujem vyhladam lekara.Psychicke a fyzicke ochorenie casto kracaju spolu.Ja som bola v tom obdobi PP na roznych vysetreniach sz,interne srdce a v podstate psychicke problemy sa prejavili aj ako fyzicke.Strach-busenie srdca,pocit nevolnosti pocit na odpadnutie,treba to bezpecne oddelit,aby sa liecilo to co sa ma

damaxy

Na zaciatku uzivania mozu byt take priznaky a aj ine unava,suchost,nervozita ale casom sa to upravi pripadne treba zmenit.Neviem co vsetko papas ci to nemoze sa ovplyvnovat,neviem ako si na tom s hmotnostou ci nahle neschudla neviem ako mas s krvou mineraly a pod.Toto musis porozmyslat a ak sa to nejako opakuje spoj sa s lekarkou a ries.Ja som bola nervozna,a mala som pocit sucha v ustach a samozrejme aj slabost lebo som rudko a vela schudla.Takze moze byt tych faktorov viac a mozno aj po menzese.

Veve

Ahojte Damaxy a Miloškovi ďakujem za povzbudivé slová.
Dnes som bola v práci len 2hod. a znovu idem dnes na 15.30h. Je to tam hroznééé!!!Ja neviem dokedy tam vydržím, ale najradšej by som odtial ušla. Dnes som po príchod do pekárne dostala vynadané,lebo som včera nestíhala naplniť mrazničku. A okrem toh som včera bola v práci až do 23.30h lebo kolega musel odísť prvšie na autobus a na mňa to všetko ostalo. Len tak tak som upratala a domov som prišla včera neskoršie.
Ja neviem čo bude ďalej. Prosím poradte mi.som fakt zúfalá:-(Je toho na mňa veľa a dnes povedal idiotský Nemec vedúcej aby sme riadne robili!!On sa tam len prechádzal a rozkazoval!!!Som zvedavá akoby robil na našom mieste v pekárni.
Dnes som sa stihla ešte popáliť a bolí ma pravé pleco. Asi ho mám narazené.
Všetci mi hovoria aby som vydržala ale ja neviem či tam vydržím. Psychicky sa cítim veľmi unavená. Lenčok ak si tu tak mi prosím poraď.Potrebujem si oddýchnuť od toho všetkého a hlavne od stresu.

mirica

lenook, mne to dal kardiológ pre moje stavy na búšenie srdca, aby sa mi znížil môj rýchly tep. vtedy som mala tep nejako 130 a teraz pri užívaní spomínaného lieku mám 75, len večer vidím dosť blbo ako vo filme ukazujú z pohľadu napr. niekoho nadrogovaného, dosť nezreteľne dokonca 4-mo, no nepríjemné a stále som unavená..

lencok

ajoj damaxy:-) tak mam na teba jednu otazocku:-)...dost casto mi bucha srdce, moze to byt vedlajsi ucinok Ad, ono sa to vzdy upravi, ale niekedy ked som si isla vecer lahnut mi islo z hrude vyskocit...taky zvlastny pocit, niekedy ma to znepokojuje