Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

ahoj barunka, to ucime aj my na kazdom kurze, mavame recital kazdy polrok, tam tiez vystupuju ktore chcu a ver, ze je to uzasny zazitok, teraz uz vystupujem bezne a tiez som mavala stresy ale uz sa teraz tomu uplne oddam a citim hudbu a ide to samo a je to skvyely pocit, ked ti tlieskaju:) takze stres je zbytocny a nezabudaj sa usmievat!!!

barunka

tish:ahoj.čo sa tancovania týka,tak naša učiteľka tanca nás učí choregrafiu,s ktorou by sme mali na 1.mája vystupovať verejne v našom meste.Už teraz mám žalúdočnú nervozitu.Ešte mám čas si to poriadne rozmyslieť,podľa toho ako mi to pôjde.

inak:zrejme budem od pondelka odpojená-zrušia mi(nám)v robote prístup na net.Takže keby sa mi už nepodarilo pripojiť,tak chcem,aby si vedela,že ste mi aj s damaxy veľmi psychicky pomohli.Ďakujem,majte sa pekne.

Veve

Čaute No konečne som sa dostala aj k vám. Ako sa tu máte? Ja somj teraz prechladnutá-bolí ma hrdlo ale ešte to ujde. Akurát za chvíľku pôjdem na poobednu. Ach ako sa mi nechce. Dnes sa nám otvoril kaufland a bude asi veľa ľudí. S vedúcou pekárne si moc nerozumiem. Dala ma na poobedne smeny aby so mnou nemusela robiť. Hoci sa snažím ona to nevidí alebo nechce vidieť. Moje kolegyňe na ňu nadávajú a sú s ňou nespokojní. Robí sa dosť dôležitá a najmä mne a ešte jednej kolegyni to dáva dosť pocítiť. ale ja si jej narážky nebudem všímať. Nebudem sa s ňou hádať.
S priateľom je to super, len sme mali pár výmenien názorov ohľadom fajčenia. Potom mi povedal, že kôli mne by s tým prestal. Viem, že to je u neho zlozvyk a ako mu to škodí ale je to len na ňom. Ale budem rada, ak s tým raz prestane.
Tak sa zatial majte:-))Pozdravujem Lenčok, Viu, miloša, Brunušku, Mijku a ostatných.

panika

Pekne predpoludnie prajkam-komu sa postastilo a zije na nejakom kuzelnom mieste,kde je aspon trosku slniecka?Tieto posledne dni su naozaj velmi smutne a divne.Neviem,ci niekedy dozeniem to,co som za posledne 2 tyzdne zameskala.Citala som si posledne strany a tiez ma napadlo, ze ta 007 je bondovo dievca.Nepochopila som, aky mala problem,ved tu kazdy z vas ak moze tak poradi(niet nad rady z vlastnej skusenosti).A ja osobne prave tuto temu povazujem za formu terapie,pretoze viem, ze sem chodia prave taki ludia,ktori tento problem poznaju a o tom to je,ze hovorim (resp.pisem),co ma trapi.

damaxy

dobre rano vam vsetkym prajem.Dakujem vsetkym,ktori zalezi,aby nasa stranka,bola prijemnou a poucnou diskusiou,aby pomahala aj novym ludom,ktori pridu a zistia ,ze nie su jedini,ktori trpia niecim zvlatsnym a neprijemnym.Ocenujem a vazim si naozaj kazdeho,kto to chape a pomaha.Neviem,co vsetko ste popisali,len vidim,ze je toho vela a asi to nestihnem precitat,takze este raz prajem pekny den a pridajme na ceste k zdravej mysli a vlastnej spokojnosti.

mijka

ahoj dano, neviem či je xanax ten správny liek na pp, možno áno, no môj priateľ ho bral vyše roka a teraz mu zistili pp, xanax mu vôbec nepomáhal, tak má zmenené lieky.ak jej bude nadalej zle, zájdite, alebo nech zájde za svojou psych. a poradí sa ale všetko potrebuje čas, ani xanax ani žiaden iný liek neúčinkuje po pár dnoch, tak 2-3 týžd. možno mesiac.

d ano

priatelka berie asi dva tyzdne Xanax a vobec jej na PP nepomaha,zavrate ma stale,dokonca mam dojem ze castejsie,nema chut na milovanie,je naladová.je to normalne?existuje nejaka miernejsia ale ucinna liecba?

mijka

bruni, prepáč, že som nereagovala, no bola som kus mimo:(...takže, áno nie si na tom sama, je to hnusné a ešte k tomu ked nevieš s tým veľa spraviť:(
tento týžden veľmi neprispievam, snažím sa byť čím viac s priateľom..no neviem,ako budem na tom od soboty:(
budem asi každodenné prispievateľka, no dúfam len krátko v depresívnej nálade, potom už len s úsmevom:)

tish

ahojte, tak uz mam vsetky stresy za sebou, cesta ma dorazila definitivne uz aj soplim, ked tu zacalo byt pekne tak akurat tam muselo byt uprsano a zima. ale uz teraz polezim takmer 10 dni na PN. asi zahnijem v posteli :D