Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

vola sa Zoloft, no bez neho by to asi neslo...uz som to skusila a dobre to nedopadlo, treba to este preliecit...musim posluchat...samozrejme ze sa snazim aj inym sposobom, relax, prechadzky, sport, ale vsetko s mierou:-)...verim ze tato kombinacia mi prinesie fyzicke a hlavne dusevne zdravie, vsetkym zelam pevne nervicky a slnko v dusi

mirica

a ako sa presne volajú? vieš možno by ti len stačilo ísť na časté prechádzky relax, nejaké činnosť, aby si nemyslela priamo len na seba, možno aj si zacvičiť..

lencok

ja praveze uzivam AD uz dlhsie, len som ich vysadila, a teraz ked som ich znova zacala uzivat, tak mam vedlajsie ucinky...to magnezium si pojdem kupit

mirica

a ty lencok si nebola ešte u lekára? alebo už berieš aj nejaké lieky?treba prejsť vyšetreniami, aby sa vylúčili iné varianty.

damaxy

nebolo by od veci dat si vysetrit aj mineraly,ja som v tom obdobi mala mala draskika a aj magnezia a to su mineraly,ktore sa streresom odburavaju takze okrem liekov som brala aj toto a plus zelezo a kontrola krvi a mineralov hoci sa to nezda je to podstatne

lencok

takze myslite ze magne mam vyskusat, hlavne vtedy ked som v strese, uzkosti si ho supnut, ked bucha srdce,atd....?