Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja si idem trosku po dobrom obediku povegetit:-)
vola sa Zoloft, no bez neho by to asi neslo...uz som to skusila a dobre to nedopadlo, treba to este preliecit...musim posluchat...samozrejme ze sa snazim aj inym sposobom, relax, prechadzky, sport, ale vsetko s mierou:-)...verim ze tato kombinacia mi prinesie fyzicke a hlavne dusevne zdravie, vsetkym zelam pevne nervicky a slnko v dusi
a ako sa presne volajú? vieš možno by ti len stačilo ísť na časté prechádzky relax, nejaké činnosť, aby si nemyslela priamo len na seba, možno aj si zacvičiť..
ja praveze uzivam AD uz dlhsie, len som ich vysadila, a teraz ked som ich znova zacala uzivat, tak mam vedlajsie ucinky...to magnezium si pojdem kupit
a ty lencok si nebola ešte u lekára? alebo už berieš aj nejaké lieky?treba prejsť vyšetreniami, aby sa vylúčili iné varianty.
nebolo by od veci dat si vysetrit aj mineraly,ja som v tom obdobi mala mala draskika a aj magnezia a to su mineraly,ktore sa streresom odburavaju takze okrem liekov som brala aj toto a plus zelezo a kontrola krvi a mineralov hoci sa to nezda je to podstatne
a niekedy mam aj pod sto vrchny ze 98, 99 a spodny 49
no ja mavam 100-110/50-60 tlak
takze myslite ze magne mam vyskusat, hlavne vtedy ked som v strese, uzkosti si ho supnut, ked bucha srdce,atd....?
áno súhlasím bola som aj o tom poučená, že prísun tekutín je veľmi dôležitý.