Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

mijka-preco si takto nicis spolocne chvile s nim-myslienkou na odchod??? on este ani neprisiel a tebe uz bolo na nic z toho ze v sobotu odchadza???
uzivaj si krasne chvilky s nim a na odchod budete mysliet az zajtra-ked to pride!!!!! no ja by som si ho teda inak uzivala!!! kazducku jednu sekundu s nim! na to zle,smutne mysli az ked nastane ta chvila!!!

bobec

ved ani ja tolko nechlastam :-))) to by ma museli odniest keby som tolko vypil :-))) a s mojou chutou je vsetko v najlepsiom poriadku :-)) v pondelok idem do NR navstivit kolegov byvalych :-))

mijka

ahojte Všetci!mne je už znova veľmi na hovno:((neviem ako to zvládnem, mám strach.priateľ zajtra odchádza a ja už len revem a revem, jemu je tiež zle len to nedáva najavo, bojím sa že zas bude mať záchvaty z pp:((možno na koniec ešte aj ja:(toto je najhoršie, to čakanie, radšej aby už bol het..ešte čakať do zajtra poobedia, a môžem robiť hocčo, obíjmať a bozkávať ho stále, nepomáha je to ešte horšie, neviem na iné myslieť, len že ma zajtra znova necháva tu a príde až v lete:((neviem ako to vydržíme, viem nie je to až taká dlhá doba, ale pre mna dosť.bolo mi super celý týžden a ked si spomeniem na niečo pekné, už sa mi tlačia slzy do očí, zase sa zosypem a bojím sa že mi bude znova tak isto aj s chrbticou..je to o ničom, a pritom vonka je tak krásne a ja sa z ničoho neviem tešiť:((

brunuska

no tak to si sa pekne rozbehol :-))))
to ja uz neviem-ja tolko nechlastam
:-)))
no myslela som ine specialne ucinky ci si nezaznamenal !-) bolo tu uz spomenute ze niektore AD znizuju chut na sex.

brunuska

bobkoa nejake specialne ucinky seroxatu si nezaznamenal??? hmm? :-)
tak jedno pivko si dat mozes-pokial nim ten seroxat nezapijes-nic sa ti nestane.

bobec

ahojte vospolok... vie mi niekto poradit ci si na seroxat mozem dat pivko? odkedy beriem seroxat cca 30 dni som si este radsej nedal ani jedno... niekedy po dobrom jedle padne dobre dat si pivko... nedocital som sa ani v pribalovom letaku ci sa moze alkohol kombinovat so seroxatom a lekara som sa zabudol spytat... a ako sa tu inac mate? mne uz pomaly miznu vedlajsie ucinky aj hlava boli uz menej a uzkost sa skoro uplne vytratila... uz mam len take slabe naznaky

tish

ahojte zdravim vas z PNky, len som trosku neposlusna lebo neviem len tak dlho lezat v posteli, takze sa asi vybacam po zadku.
ja si magne davam stale ked citim busenie a citim sa zle a citim, ze na mna ide uzkost.