Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja mam tlak nizky a tep mam okolo 65 v kluýde tlak 110/70 niekedy 120/70 to je ten lepsi pripad a ked som trochu rozrusena nepokojna potrebujem zaspat beriem si magne a samozrejme dodrziavam pitny rezim,keby som aj nejedla tekutiny si kontrolujem a lencok sme fakt klbko fungujucej chemie,co ti budem hovorit.
lenook aj ja mám nízky tlak a kardiológ mi vravel že magnéziun v šum. tabletách mi-ti neuškodí.
damaxy,
hej mám kardiológa, vyzerá byť ok, no dúfam, že ma len neodj...., lebo po všetkých prípadoch čo som počula o lekároch a nakoniec pacienti umreli tak to bolo už neskoro riešiť.
damaxy to som chcela uz davno skusit, lenze magne znizuje tlak ze ano...vies co je zaujimave ze tlak mam nizky, ale tep je niekedy dost vysoky na to aky bezne mavam....
a damaxy ti velmi pekne napisala...
lencok a skus sinejake magne na srdiecko vziat
Veve teraz som si precitala tvoj prispevok, moja zlata skus este vydrzat, ak by to tam malo byt zle, asi radsej odid, tvoje zdravie je na prvom mieste, nie aby si sa tam psychicky uplne vycerpala...to ti zato nestoji, skus vsak este pockat, na zaciatku kym sa to ustali je to vseliake...bud silna! nedaj sa vykolajit, zachovaj si chladnu hlavu...aby sa ti nepohorsilo, povznes sa nad neprijemne slova...ale este raz ako vravim, ak by ta to malo psychicky nicit skonci tam...budem na teba mysliet ozvi sa mi:-)
damaxy dakujem ti za odpoved, som sa tu zahlbila do rustiny, tak som si ani nevsimla ze si mi odpisala:-)...no postupne mi to busenie prechadza...niekedy to zasa pride, ale nie na dlho, mozno aj uzkost, nervozita to moze byt...dufam ze to prejde uz na stalo...
Mirica takze ries s kardiologom a ked je to v poriadku tak je dobre.Lekarov sa treba pytat,aj stale dodokola,nech ti to vysvetli,nech ta vysetri, usmerni.Patris ku kardiologovi?
Veve dostala si vynadane,ak citis ze nemas na to podiel neprijmi to do hlavy.Je to smutne ako niekto si dovoli taku vec,ale aj taki ludia su.Jednoducho slusnost je pre nich vzdialeny pojem a pochvala asi ani netusia co je.Pomohla si kolegovi,vazim si to,hoci mohol mozno trochu pridat a mysliet na to,aby si tu dlho neostala.Naucit sa vcitit do druheho tiez treba vediet.Nemec nemoze ine ani povedat je zamestnavatel,ste zamestnanci a co sa mu dovolilo to uz nebude cuvat.Len ti poradim,Nedovol na seba kricat,hned zastavuj take chovanie napr.Prosim vas povedzte mi to pokojne,skusim vas pochopit,mozte mi vysvetlit co mam urobit,zda sa vam,ze to ja robim zle,pomaly ukazete mi to a pod.Zakladaj si na svojej slusnoti a ukaz ze to vyzadujes aj ty.Nebud ako ti horsi,Veve.Sem tam hod aj usmev,prekvap ludi laskavostou na to nie su zvyknuti,mam skusenost.V obchede sa stane,ze niekto povie mam len dve veci a musim tu stat.Sa opytam chcete ist predo mna pustim vas.To potom su take reakcie ale nie to ja len ,ved pockam,jednoducho otvor dvere tlak sa rovna protitlak.Nikdy nepovoli.Znova to napisem,vazim si tvoju prace,vazim si ,ze aj v takom stave chodis do prace ked sa necitis dobre.Chcela by som ti dat trochu sily aspon takto.Veve po svete chodia aj dobri ludia.No a so zlymi sa musime naucit vychadzat aby nam to neublizilo.Samozrejme ked sa neda nieco uniest,treba zvazit,ci to nezmenime.Zivot sa da stale zacinat odznovu,sivce to unavuje,ale je ta moznost vzdy.