Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

ahojte vsetci, len aby ste na mna nezabudli, tak sa ozyvam:o) Tento tyzden som mala dve skusky, tak som sa radsej venovala uceniu, ale myslela som na vas!
Inak uz sme v UK aj stou batozinou?

damaxy

Inaksie takmer po troch rokoch sa mi nejako upravil spanok.Myslela som,ze sa uz nedockam,ale vyzera ze moja trpezlivost zvitazila.Prajem to aj vam vsetkym.Pozdravujem nepozdravenych vsetkych a pekny vecer.

damaxy

Panika u nas bolo dost chladno dnes. Ked mi nesvieti slniecko vonku tam si nieco slnieckove pripravim doma.Neda sa to porovnat ,no pomaham si ako viem.

damaxy

Veve,ahoj.Skoda,ze som nestihla skor,no tak ti aspon napisem.Toto je priatelske a viem ,ze to dobre pochopis.Nastupila si do novej prace,do kolektivu.V nom su ludia rozni,dobri ,pekni,prijemni,tyxh mame radssej.No su aj akoze zli,zakerni,neprajni.Urcite su taki?Na poznanie ludi potrebujes cas a svoj nazor.Nepocuvaj reci od inych,pokial nemas nejaku vlastnu zlu skusenost.Mozno mala veduca zlu naladu a akurat si vosla do cesty a vsetko zlo sa vysypalo na teba hoci nemalo.Mozno sa mala ospravedlnit a nestihla.Skus ludi trochu pozorovat a vytvarat nazor.No nie o tom co robia zle ale dobre.Zlo prichadza same dorbro treba najst.Mozno aj ti o ktorych si myslime,ze su taki,su celkom ini.Takze nie opredsudky a reci,ale vlastne poznaie vyuzi.A ked by ti to nijako nevychadzalo,pecies ten chlebik pre nas ostatnych a keby som byvala pri tvojom kauflande by som sa ti prisla zan aj podakovat.Verim,ze by si aj kvoli jednemu pozitivnemu cloveku potom chodila rada piect.Takze nezabudaj hrstka je mozno zla,ale viac je na svete dobrych ludi.Neviem,ale ja nejako stretavam len tych.

damaxy

Mila Barunka a este ti chcem pripomenut,ze existuje internet kafe a kopec kamosov co maju net a ked ti bude treba radu alebo povzbudenie,alebo vykecanie sa pis mi co ti hrdlo raci.Mozno ten net zrusia len docasne a mozno bude fungovat aj v inej kancelarii.Ty si sikovna mysicka a viem,ze sa nejako prepracujes k nemu.Toto nie je veta pre chlapov Milos.Nezbudni Barunka,ze sme vzdy krok pred muzmi a vieme ,co s nimi treba len ked na nich pozrieme.Takze cakam po nejakom case spravu od teba a dorucim aj na forum.Ale myslim si,ze fakt si to zariadis.Veru tak

brunuska

tak ked sa tu dnes tak pekne zdravime-tak zdravim aj ja vsetkych uzasnych ludi na tejto teme a dakujem za priestor na vyjadrenie.
obzvlast zdravim veve-ta mna tiez :-)
neviem ci len mna alebo aj viacerych chytaju take zvlastne uzkostne pocity obzvlast vo vecernych hodinach...
dnes som teda nemala najlepsi dnik- minimum spanku,vela stresu,prace,cestovania- a nulovy oddych a relax=tak nasledky sa hlasia.
tak sa majte krasne-dobru noc a niekomu aj prijemnu zabavu.