Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
milos, si tu?? súrne ťa potrebujem!
Ahojte Tak opäť som tu:-)
Damaxy opäť ti ďakujem za dobré rady. Máš pravdu, niekedy stačí jeden úsmev alebo milé slovo a hneď je človeku oveľa lepšie. Ale pri tejto práci je to ťažšie , lebo skoro každý nadáva.Aj ja hoci som predtým nepoužívala vulgár.slová tak ich v práci používam. No je to so mnou hrozné, ale pokúsim sa tam vydržať. Som pomalšia a keď som teraz chorá, tak sa mi ťažšie pracuje.
Aj tebe Lenčok ďakujem za povzbudzujúce slová:-) Určite sa ti ozvem.Vidíš tebe sa choroba skončila a mne práve začala.
Sme tu taká veľká rodinka, kde si píšeme problémy, ťažkosti ale aj radosti.
Mijka užívaj si svojho priateľa pokiaľ ho tu máš. Vieš ono je to na niečo dobré keď je v zahraničí. Aspoň si jeden druhého viacej budete vážiť. A netráp sa.
Miloško ako ty žiješ? Jasné že dokážem byť silná, len niekedy sa to nedá. Dobre skúsim to tam vydržať.
Všetkým vám pekne ďakujem. Dodávate mi psychic.podporu a silu. Zatial sa tu majte:-)
ahojky, zbehla som sa len pozdravit.Milosko tu zatvara aj otvara dni?Nikde nikoho,ale asi je to dobre znamenie,lebo vsetkym je asi fajn.Tak vam aj ja prajem krasny slnecny a pokojny vikend .PANIKA
ahojte :))
je tu nejaký muž znalý PC? alebo aj žena môže byť. som si nainsťalovala Skype, a mám tu okno, kde sa píše, že v záujme ochrany PC brána firewall systému windows zablokovala niektoré funkcie tohto programu. Vraj, či chcem naďalej blokovať tento program.
Mám ho ponechať blokovaný, alebo nie??
vďaka za odpoveď.
a prijemny vikend vsetkym-ma byt krasne takze prosim bez uzkosti a depiek! a ak je to mozne tak aj bez zbytocnych hadok-staci len chciet porozumiet ludom.
Mijka dakujem za vyjadrenie sa k mojmu problemu.čo hovoríš na Seroxat je to lepsie na PP ako Xanax?
bru nocku, poslednu budem mat po velkej noci a potom este prednaska pre ucitelov na nejakej zs a na tento semester koncim
uz ma bere unava, tak ja idem haji haji, nech sa mi zajtra dobre dari:-)
ahoj Dee, dobre:-)....zijem:-), a ty ako? ako tvoje prezentacie...?
ahoj lencok, ako sa ti dari?