Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
milosko ale aj ja sa uz citim fajn:-), no bruni a co mam robit ked tu nikto neni, vacsinou ked sem zavitam...tak si aj sama popisem:-)...ved pisem pre vas
lencok ty si uz jak ja :-) neboj sa pisanie si sama so sebou vraj neni to iste ako samomluva :-)))
a ja si tu zasa takto pisem:-)...zasa vsetci fuc:-D, no ja sa viem aj sama zabavit:-)
a bobecek vidis uz lieciky zaberaju, aj vedlajsie ucinky sa stracaju, a bude faaaaaaaaaaaaaajn:-)
vies uz som prisla na to, preco sa mi to odosielalo viacej krat:-), sikulka som:-D...a ako sa mas milosko? posluchas sa:-)?
aspon 2 krat:-)...
ahoj
a pre miloska: ahoj
mijka a ty co takto, nebojkaj, nestrachuj sa...este je tu a ked odide vrati sa, ved vies ako to je, aj ja som si tym presla, ale kebyze to mozem vratit spat, tak sa netrapim...a nenicim si zdravie..tak hlavu hore, keby daco prid sem na forum za svojimi kamaratmi:-)...vlastne si uvedomujem, ze to co tu pisem, nevie ani moja najlepsia kamaratka, my sme tu jedna velka rodina...:-)
ahojkyyyy
inak viete o tom,ze ste vsetci uzasni?Vobec sa neviem pozbierat,stale sa citim nejak blbo,ale akonahle sa dostanem sem,je mi celkom fajn.Panika,ktorej konecne vyslo slniecko