Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

giv.

može sa ísť do zahraničia aj na vodičák ak nie je iný doklad platný? alebo ak je neplatný,tak sa dá ísť aj nejaký termín po platnosti? lebo viem,že nejaké 3 mesiace či mesiac sa dá byť ešte v zahraničí.
asi nie,že?
ja mám všetko ok, ale zisťujem inej osobe.

brunuska

Ahoj Veve-ked ta tak citavam..ako keby som videla seba pred rokmi a moju prvu pracu! velmi som sa tesila a velmi som chcela pracovat-hoci ma vsetci nenapadne upozornovali co ma tam caka- ako vzdy som si nedala povedat a postavila si hlavu. nuz vydrzala som tam 3 mesiace aj to s vypatim poslednych psych.a fyz.sil !!! plakala tam kde ma nik nevidel,ledva sa dosmochtala domov-a doma "odpaduvala" zatala som zuby a povedala si ze musim- ze im tu radost nespravim-ze ja to zvladnem,vydrzim tam! nevydrzala som... znicila som si tam psychiku aj zdravie! a dnes uz viem-ze mi za to ziadna praca nestoji !!!! nehovorim ze to nezvladnes-ale proste ak budes citit,ze nezvladas,ze toto nie je to co chces-tak kasli na to- pride cosi lepsie-uvidis.aj tak ti drzim palce!!! a mas pravdu-uplne staci mile slovo, usmev,pohladenie hned je vsetko fajn, tak ako ma byt-len aby bol niekto kto to pochopi-to co potrebujes v tej chvili a aj ked s tym mozno nesuhlasi- jednoducho to poskytol.
a zdravim aj moju oblubenu paniku a givusik sem zabehla! wow :-) kedy letime?? Dee je uz tyzden zbalena :-))) panika mylis sa-neni vsetkym fajn- aj ked svieti slniecko-ale len na oblohe.majkajte sa.