Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
niekoho kopla muza??? :-)
no mozno sa mylim-ale jedine pas-alebo obciansky a po platnosti si myslim,ze tazko!!!
tichá domácnosť nie je dobrá...iba ak na chvíľu, kým neschladnú emócie.
:)
može sa ísť do zahraničia aj na vodičák ak nie je iný doklad platný? alebo ak je neplatný,tak sa dá ísť aj nejaký termín po platnosti? lebo viem,že nejaké 3 mesiace či mesiac sa dá byť ešte v zahraničí.
asi nie,že?
ja mám všetko ok, ale zisťujem inej osobe.
no to neviem- mame tichu domacnost :-)
a co sa deje??? mozno ti pomozem aj ja- ci musi len on???
nevieš, ako by som ho zastihla?
brunus, katastrofa, potrebujem poradit, a miloš chodí za hranice!
:(
ale ale giv. ......
Ahoj Veve-ked ta tak citavam..ako keby som videla seba pred rokmi a moju prvu pracu! velmi som sa tesila a velmi som chcela pracovat-hoci ma vsetci nenapadne upozornovali co ma tam caka- ako vzdy som si nedala povedat a postavila si hlavu. nuz vydrzala som tam 3 mesiace aj to s vypatim poslednych psych.a fyz.sil !!! plakala tam kde ma nik nevidel,ledva sa dosmochtala domov-a doma "odpaduvala" zatala som zuby a povedala si ze musim- ze im tu radost nespravim-ze ja to zvladnem,vydrzim tam! nevydrzala som... znicila som si tam psychiku aj zdravie! a dnes uz viem-ze mi za to ziadna praca nestoji !!!! nehovorim ze to nezvladnes-ale proste ak budes citit,ze nezvladas,ze toto nie je to co chces-tak kasli na to- pride cosi lepsie-uvidis.aj tak ti drzim palce!!! a mas pravdu-uplne staci mile slovo, usmev,pohladenie hned je vsetko fajn, tak ako ma byt-len aby bol niekto kto to pochopi-to co potrebujes v tej chvili a aj ked s tym mozno nesuhlasi- jednoducho to poskytol.
a zdravim aj moju oblubenu paniku a givusik sem zabehla! wow :-) kedy letime?? Dee je uz tyzden zbalena :-))) panika mylis sa-neni vsetkym fajn- aj ked svieti slniecko-ale len na oblohe.majkajte sa.