Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

jemu nikdy a nic nestaci !!! :-)
no a co??? vyplaceme sa-ked sa v nas nahromadia emocie!!! nehanbime sa za to- vsak lencok??? :-)
givka ahoooj zamavaj z "nebicka" ked si nas uz nezobrala zo sebou!!!

lencok

ajojte moji zlati:-)
...dnes mi som sa akosi divne zobudila, neviem ani pomenovat bola som ako mechom prastena...pred chvilkou som si doslova porevala a uz je dobre, vsetko zo mna opadlo:-)...asi som sa potrebovala vyventilovat...som dnes cestovala mozno aj z toho...vsetkym krasny dnicek

giv.

miloš, zrýmoval si to na jedničku, ale nepomohol :)
neva, panika a chaos.ani meil si neposlal, ten dlho slubovany.
papapa odchádzam. drzte sa.
brunus, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

brunuska

panika prezrad nam o sebe viac info- ty mas pp??? mas dve deti-tusim...to staci neboj sa :-)
poobede pojdem aj ja von-tiez sa mi nikam nechce-len by som spala a spala..
a tento stav-s uzkostou a depkami trva uz tyzden-jarna unava?alebo sposobene posunom casu? fakt neviem..
do Bojnic som sa chystala aj ja....ale ta Zoo a este cosi ma aj tak stale laka-takze v lete nabehnem :-)

panika

óóó,toto čo to???
Jaj Bruni,ani nevieš ako ma mrzí,že som sa mýlila.Fakt som myslela,že sú všetci vonku a je im fajn - ale keď sa to tak vezme, aj ja som doma a nevladzem ísť von (tak čo sa divím ostatným,že?).Dokelu,tak by som niekam vypadla, ale celé roky som si budovala okolo seba nepreniknuteľnú bariéru a aspoň 100 rokov ju budem rúcať.Berlínsky múr je nič!!!!K´ˇd už hovorím o tom Berlíne, mala by som (xi xi) vybehnúť do ich ZOO, kuknúť ľadového macka. Alebo aspoň do Bojníc- na somárika....