Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

lencok tak ti prajem aby si si dnesny dnik s priatelom co najviac uzila-aby ta nabil energy :-)no a dnes nebudeme plakat-ok?? :-)

lencok

krasny dnicek kamosi moji:-)
tak ako vam prebieha nedela, mne fajne...poobede idem s priateľom na prechadzku, trosku sa vyslnit, tesim sa:-)...
pre mna ostane tato tema prvorada, lebo mi najviac pomohla:-)...inak nie je to zly napad, len aby to klapalo:-)...ale mylsim ze aj tuto treba niekedy odlahcit:-)ze

brunuska

damaxy na jednej strane je to dobry napad- vytvorit druhu uzkost-na druhej...ludia su uz zvyknuty chodit sem a nevidim v tom az taky problem ked sa par prispevkami odboci...booze ved sa nic hrozne nedeje-myslim,ze vzdy ked dosiel sem niekto novy a potreboval pomoc-vzdy mu tu ludia pomohli a poradili-ked vedeli-no a potom-myslim,ze by o tomto napade mala rozhodnut zakladatelka tejto temy a nie my.a este jedna dobra rada-mala som podobnu temu takze viem...mnoho ludi nepochopilo dodnes princim ani jej vyznam-povazovali to za bezduchy pokecik-casto nas napadali,vulgarne sa prejavovali,atakovali,vytesovali sa tam kadejaky uchylaci-treba brat v uvahu aj takuto moznost-posobilo to zle na "mojich"ludi-ktori mavali "len" depky-uzkost a pp je vaznejsia-neviem ako to bude posobit na vas-ako to v danej chvili zvladnete.a potom-vsetci prejdu tam a o com to bude tu??? krasne tato tema funguje uz takmer rok- a pomohla mnohim ludom-moj nazor netreba to menit.ale ja som tu len taky "votrelec" s obcasnymi uzkostami a zachvatmi.rozhodnite sa vy. tot moj nazor.
a inak vam vsetkym prajem krasnu nedelu a 1.april :-)))
no a este by bolo dobre damaxy aby sa ktomu vyjadrili vsetci-lebo vsetci tvorite tuto temu nie len ty sama.

damaxy

Zdravim v toto prvoaprilove rano vsetkych.Kvetna nedela sa nam iste ponukne v v nadhere hodnej svojho mena.Tak si uzite dnesny den a kedze je mnoho vtipalkov medzi nami dnes im dovolime ved je 1. april nejaky zartik.Mal by byt na rozveselenie nie na nazlostenie.Takze pekne rano a tym co este buvaju po prebudeni prajem Dobry den.

damaxy

Jolanka to sa ti mi uz nejako napravilo samo idem spat okolo polnoci a vstanem pekne za rana.Nie tak ako donedavna.Cize zasa potvrdim,ze trpezlivost prinasa vysledky.Nezaoberala som sa svojim spankom,myslela som,ze to tak uz ma byt a vidis,bez stresov sa vsetko na dobre a lepsie obracia.Takze kazdy vysledok potrebuje cas.Niekedy toho casu treba privela,inokedy menej,ale hned sa neda.

jolanka

Ahoj Damaxy a Somulinka ste to ale nespacky, co by druhí dali za to aby mohli spat.Dufam že teraz este neozerate do stropov?Prajem vam pekne nedelne ranko,užite si krasny den plny slniecka,mna rano caka zasluzeny oddych- spanok a potom pojdem s malym niekam von.