Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

nech tej teme alebo pod teme date akykolvek nazov-budu to len Naj depresivne kocky 3 a zopakuje sa to co sa dialo v nej pred tym...som zvedava ako to budete znasat vy-s pp a uzkostou-raz si spomeniete na moje slova-viem,ze to nerobilo dobrotu a nebude to robit ani v tomto pripade.

smoulinka

moj pocit nestastia nevyriesi prechadzka pretoze pridem domov a tam ma caka realita
nie som stastna vo vztahu ktory mam:-(((((((((((((nemam to ako riesit aspo minimalne nemm na to sil

panika

JAJ A K TEJ NOVEJ TEME -JA SOM TU NOVA,TAK NEVIEM (NO PRESNE TUTO MOJU ,,ROZHODNOST" MILUJE MOJA PSYCHIATRICKA)-ALE AK VZNIKNE NEJAKA PODTEMA K UZKOSTI,URCITE SEM NAPISTE JEJ NAZOV.ď

panika

AHOJ MIJKA,
VIES AKO SUPER SA CITALI TVOJE PLANY?HNED SOM SI AJ JA POVEDALA,ZE OD ZAJTRA UZ NEFNUKAM,ALE ZACNEM SO SEBOU NIECO ROBIT (DUFAM,ZE TO ZVLADNEM).

TO SMOULINKA
NEBUD SMUTNA.fAKT SKUS NACRTNUT,CO TA TRAPI...

damaxy

smoulinka teda smutok stale neprechadza,aj ja som dnes smutna,pojdem trochu von to mi vzdy pomaha.Nalady nas prepadnu treba ich pustit niekam ,len kam?to keby sme vedeli to by bolo dobre...ale vsetko prejde

damaxy

Brunuska,iste si dobre precitala moj prispevo a nedovolim si rozhodnut za vsetkych preto si pockam na nazory,lebo nie je to moja tema.Preto som oslovila vsetkych,ktori sem chodia ako su spokojni a dufam,ze ked to vyjde podla predstav vsetkych,ze sa budeme vediet prisposobit vecsine.Dakujem,za nazory a pomahajme si.Mam rada jasne a vyriesene veci asi ako vecsina z nas.

smoulinka

som smutna,nie som stastna,spokojna a neviem ako to zmenit resp.sa s o svojim zivotom vyrovnat....prisposobit?nejde mi to a tak som smutna

panika

ahojky,zdravim vas vsetkych.Bruni,prezradim o sebe viac,neboj...
Teraz len musim prebehnut poslednych 5 stran,lebo ste mi niekam utiekli.inak mam 2 deti, ale s tym ZOO som myslela len a len na seba.to je moj sen (macko aj somarik) :)

mijka

no už máme plány na leto, ked príde domov chce kúpiť auto, a potom na nom isť späť, a to by som aj ja šla s ním tak na 2 týždne, z toho ten prvý by bola cesta tam, do írska, tým autom, vieš, ako výlet..zastať tam kde chceme, popozerať to čo chceme a tak..len nám to musí vydržať, a nemôže nám nič prekaziť plány..robota by bodla,to hej...no na to leto potrebujem mesiac dovolenky ako sme to počítali..to iba tak som napísala, ved ja tu nemám nikoho, Vy ste jediný okrem mojich rodičov s ktorými sa môžem porozprávať alebo sa aspon vykecať, a ked niekto zareaguje to je dobre, ked ma ignoruje tak ignoruje:))