Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

A tam by mozno ti co sa pozname ,alebo si chceme poklebetit sme si mohli odskocit na nejaky relax fakt sa vyslovte,lebo niekedy sa to nepodoba na nasu temu a mala by pomahat sa zapojit aj ostatnym.Pisem to preto,lebo to nie len moj nazor.Kedze to nie ani moja tema,tak prosim o nazory vsetkych co chcu sa vyslovit

tereza1978

ja som za.nema kazdy icq.a ked pridu na temu novi ludia ktori potrebuju pomoc tak im to je urcite divne ze sa tu rozkecavame o hitlerovi

damaxy

nemam ani ja rada ked sa velmi odbocuje nedame si Icq ,alebo som rozmyslala ze najko Uzkost-priatelia na slovicko,vyslovta sa k tomu

tereza1978

samozrejme a zomierat preto lebo nieco zjem naviac?predstav si kolko ludi je okolo teba a chcelo by sa najest a z nejakeho dovodu nemozu.tych lutuj nie seba.

tereza1978

urcite su hore ale nemaju sa dobre lebo si odpracuvavaju vsetko to zle co tu napachali.;odpust im boze lebo nevedia co cinia;nepoznas to z pisma sv.ale to sem nepatri a my dvaja budeme dnes urcite skritizovani lebo do temy uzkost nas pokec nepatri.ja sa tiez na to hnevam ked ludia odbocia z temy.