Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
takze uvazujme ako sa to bude volat
A tam by mozno ti co sa pozname ,alebo si chceme poklebetit sme si mohli odskocit na nejaky relax fakt sa vyslovte,lebo niekedy sa to nepodoba na nasu temu a mala by pomahat sa zapojit aj ostatnym.Pisem to preto,lebo to nie len moj nazor.Kedze to nie ani moja tema,tak prosim o nazory vsetkych co chcu sa vyslovit
ja som za.nema kazdy icq.a ked pridu na temu novi ludia ktori potrebuju pomoc tak im to je urcite divne ze sa tu rozkecavame o hitlerovi
ahoj damaxy
nemam ani ja rada ked sa velmi odbocuje nedame si Icq ,alebo som rozmyslala ze najko Uzkost-priatelia na slovicko,vyslovta sa k tomu
samozrejme a zomierat preto lebo nieco zjem naviac?predstav si kolko ludi je okolo teba a chcelo by sa najest a z nejakeho dovodu nemozu.tych lutuj nie seba.
Milosko nejaky si poeticky dnes,sa mi to paci a musim ti to napisat
ako mam vydrzat su silnu uzkost?:(
Teri myslis ze sa to vyrovna ked zjem zajtra menej?:(
urcite su hore ale nemaju sa dobre lebo si odpracuvavaju vsetko to zle co tu napachali.;odpust im boze lebo nevedia co cinia;nepoznas to z pisma sv.ale to sem nepatri a my dvaja budeme dnes urcite skritizovani lebo do temy uzkost nas pokec nepatri.ja sa tiez na to hnevam ked ludia odbocia z temy.