Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a máš pravdu brunuska:)tieto mesiace sa budem sústrediť na seba, aby som sa dala čím skôr do poriadku, z každej stránky, musím sa snažiť..a začnem hned zajtra, ked mám depku, vždy musím nakupovať..tak si kúpim niečo pekné, snád mi to zdvihne náladu:)pôjdem sa objednať na masáž a v utorok pôjdem na pilatesa..chcem byť pekná kým príde domov, do leta:)tak ako my Všetky:))a hlavne ZDRAVÉ!!!
jaj a to nakupovanie mi pomaly vyprázdni účet:))
končí mi PN-ka, bola som doma 3 týžd. a ked si pomyslím mala som krásny ten posledný, i ked krátky ale bol nádherný...a od zajtra znova tá hnusná absolventská prax..hundrem ako starý hundroš..
malinka co sa deje? nemusis napisat ak nechces ale mozes ak sa ti ulavi
no tak si tu zite krasne!
mijusik tie tlaky na hrudi-zvieravy pocit-to je uzkost :-( no ty sa momentalne utapas vo svojej bolesti... musis zacat cosi robit-nemysliet na to- magnezium je fajn-ale tusim len raz za den. no a na spanok-nedam dopustit- na tento prastary receptik-vyskusaj.
taka tepla vodicka-nie studena a do nej za velku lyzicu medu-vypi a spis ako babo.ale vies tebe nepomoze nic- pokial budes na neho stale mysliet,ze je daleko,ze si sama...utapas sa v tom...prestan!!!tak odisiel no a??? vrati sa! neviem mne by teda pekne liezlo na nervy byt s niekym nonstop 24 hod. vzchop sa dievca-lebo dostanes na zadok !!!!!!!!!!! vrrr
ahojte, kedze tu chodim, vyjadrim sa aj ja. priklanam sak damaxy. ked som sem zacala chodit, bola som v hroznom stave. ludia tu mi velmi pomohli a nasla som tu spriaznene dusicky. nikoho nejdem odhanat ani utocit, len pisem svoj nazor. po pravde, v poslednej dobe som sem prestala tak casto chodit, precitam, sem tam prispejem ale uz to nie je ono. ja vem, ze humorom sa da zvladnut vela ale niekomu kto sa citi naozaj zle humor nepomoze skor naopak, ja dojst sem s depkou, tak zdrhnem, vidiet tieto vesele debaty, lebo jednak by som urcite nevedela bavit sa odlahcene a jednak by som nevedela, ci je tato tema naozaj o uzkosti. preto sa nehnevajte za moj nazor ale zalozenie relaxacnej uzkosti by bolo lepsie riesenie, tam by sme si pokecali a posrandovali o uzkosti, pp a depresiach z tej veselej stranky, kde by bola dobra nalada. lebo ta nie vzdy je. ked je mi blbo ani nemam chut to tu kazit zlou naladou aj ked viem, ze to nemyslite zle. ale skusme sa zamysliet a pozriet sa aj z ineho uhla, z toho ked nam bolo zle a potrebovali sme skutocnu pomoc podporu. dakujem za pochopenie
depkujem.........:-(
ahojte baby:)ste zlaté díky Vám za milé slová:)no je mi fakt na nič ešte stále, no ja viem, že si zvyknem len potrebujem čas.v noci som spať nevedela, tak som ako vyžmýkaná mám stále tie tlaky na hrudi, viem, že je to z tejto sit., už som si dala aj oblbováky, no nejak to nepomáha, a hlavne v noci sú najsilnejšie kým sa mi nepodarí zaspať, to je tiež drina:(
neviete čo by mi pomohlo, magne alebo niečo iné? nechcem už lieky do seba pchať, ved to aj tak nepomáha a nemôžem sa ani predávkovať.
prajem Vám peknú nedeľu, u nás je tiež krásne svieti slniečko, lencok pekne na prechádzku:))uži si ju, potom napíšem mail ked bude kus lepšie.
a brunuska tiež, na prechádzku a úsmev od ucha k uchu:)
bruni, to s tou tvojou láskou..že je daleko, akože momentálne nie je žiadna?dobre som pochopila?
tak sa držte a usmievajte, dúfam čoskoro sa budem aj ja, ved sa nechcem zrútiť.čo s tými tlakmi ešte raz sa pýtam, poradte ak viete na to niečo. diky bábiky:)
ano nech si o nas mysli kto chce co chce-dnes sa skerime ako slniecka :-))
ved my sme krasne silne kocky vsetky do jedneho-to plati aj pre mijku. mijka-viem,ze ti chyba tiez mam svoju lasku daleko :-) venuj sa zatial sebe-cvic,skrasluj sa,uc sa nove veci-zacni chodit na nejake kurzy-trebars aha baby tu chodia na brusne tance-keby som mala moznost tiez idem...viem su chvile ked ti bude hrozne chybat-ale da sa to vydrzat!a ked ti bude smutno-dobehni sem-my si ta uz rozveselime-teda ak budeme moct.
este chcem pozdravit mijku:-), dufa ze nie je smutna...posielam jej velky bozk na licko, ak by sa citila sama, nech si spomenie ze nikdy sama neni:-)...a vsetko bude dobre:-)