Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

ved to ze bY som isla voooooon, tak som si aspon urobila v izbe jaskynu nech ma to tak nestve. ale dobre je ze zatal spim a spim vela!!!

lencok

ajoj tishinka moja:-), ja viem ty si na Pn-ke, ale teraz sa poliecis a potom budes fit, mozes opat tancovat:-), zatial si pozri nejaky pekny filmik, daj si cajik, nieco sladke a bude faaaaaajn

lencok

ale ste sa rozpisali...
ja som bola vonku, krasne svieti slnecko, nabila som sa energiou, jemny vanok mi prefukoval vlasy, no parada...:-)este si vecer zabicyklujem a budem spokojna, tesim sa ako sa pomaly davam dokopy:-)...ach jaj konecne:-),vedela som ze raz to musi prist...to znamena jedno, aj ked je cloveku fakt na nic ako mne pred troma mesiacmi, nemoze sa vzdat, aj toto forum mi pomohlo prekonat tie tazke dni, velke Dakujem vsetkym ktori mi pomohli laskavym slovom, priatelia moji drzte sa mi!

panika

to smoulinka
tiez som dlho vahala,ci ist k lekarke-lebo sa mi zdalo,ze vsetko co sa mi v zivote stalo, je len moja chyba a nie je sanca,aby som sa z toho vyhrabala.Bolo milion veci,ktore ma zozierali a nevedela som,ako dalej.Uz pri prvom pohovore s psychiatrickou som zistila, ze ich nie je ,,milion" ale viac,ale hlavne ze sa daju riesit.(A aj ze maju iny povod,ako som si ja myslela.)Presla som vela zlymi vecami,nechala som si ublizovat-vzdy som sa snazila vsetko pretrpet.A ked som zrazu zacala zit v pohode a klude,vsetko vo mne sa zrutilo.Vsetko,co som roky dusila v sebe sa zrazu zacalo valit von.Bola som taka pohruzena do vlastnych problemov a pocitov (celé roky)-ze som si vobec nevsimla,ako tym trpia moje deti.Nedovol,aby sa to stalo aj vam

smoulinka

chcela by som byt stastna lubena aby si ma niekto vazil
moj vztah je problem nedava mi to co potrebujem mame dietatko
ktora svojho tatinka lubi nezhadzujem ho pred nou nechavam im vztah a priestor chcem aby aj bambulka bola stastna
kde mam hladat pomoc?da sa aj cez chat odbornik?
neviem ci to vyriesi psycholog
ja by som chcela zit inak len neviem ako nemam na to ani sil ani odvahu ani moznosti ani oporu