Úzkosť

damaxy

k nam mozu prist vsetci,co chcu pomoct a vsetci,ktori pomoc potrebuju,dobrych ludi sa vsade vela pomesti....A ked si pride niekto s kavou lepsie sa nam bude sedkat.

Alternativa

Napad dobry, Damaxy. A co, ked budem mat chut aj ja odskocit si k Vam na relax, pojde to? Ozaj, kaviarnicka je uz zlikvidovana? Alebo bola v depkach?

mijka

Ahojte, ja som dnes mala dosť ťažký den, poobede odišiel môj drahy, cítim sa taká prázdna, smutno mi je no a všetko okolo toho čo s tým ešte súvisí:(
viem, vlastne dúfam, že si časom znova zvyknem no teraz je to príliš čerstvé..tak ani neviem čo napísať, jedným slovom je mi na h...:((
dúfam, aspon Vy sa máte ok..:)

damaxy

idem od vas pozriet co robia nasi ale ja sa zastavim,lebo mi je tu dobre s vami.Tak zatial pekny vecer Milosko a aj ostatni

damaxy

Milosko ty sitak daleko,alebo ja som tak daleko a ty nam napis ako to tam vyzera co vidis z okna spred domu,nas potes dialkami ved ty by si mal byt nas reporter,pisat vies,tak ....

damaxy

dakujeme ti,milosko za nas vsetky,tereza pozdravujem ta a mladost je v nas nie v pocte rokov,vsak.Mna sa raz opytala kamaratka -a ty si uz mala 40 rokov? a ja aby som sa vyhla kolko mam rokov som povedala ano a niekolkokrat.Takze si myslim ze vek nie je bariera zdrava a slobodna mysel je to cim sme mladi