Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

este som, cakam na maminu, ale za chvilku uz pojdeme:-)....
mijka nikoho tym neotravujes, mna urcite nie, viem ta pochopit a ked odisiel mne moj drahy, tiez som sa tym stale zaoberala...ale ako budu dni plynut bude ti lahsie na srdci aj na dusi, vsak ti pride a ty sa tes ako sa das zatial dokopy:-)

mijka

dakujem lenčok, si naozaj veľmi zlatá, budem sa veľmi snažiť, len to musím predýchať tak ako si písala..ja už veľmi ani nechcem písať o tomto mojom smútku, lebo to asi veľmi nesúvisí s touto témou, tak trochu hej, ale predsa je to v niečom asi iné...už mi je to trápne, stále o tom istom dookola písať, tak snád to pôjde..ja nechcem nikoho týmto otravovať..to poznám, človek vypočuje raz, dvakrát..ak vie poradí, ale ked to ide dookola stále to isté, tak je to už ako obohratá plana a nikoho nezaujímaš, lebo nedáš na ich rady...jéé, už ani neviem o čom som to začala písať, tak som sa rozkecala...
tak už bež..možno tu už ani nie si..papa

lencok

mijka je to normalne, ja ked si spomeniem na to ked mi odisiel moj drahy tak to bolo take iste...len ja som mala pred maturami, tak som nemala cas smutit( ale pravda je ze som tazsie znasala aj maturu), no potom sa to prejavilo stres z matury + smutok)...vies odisiel niekto koho lubis a tak je prirodzene ze ti chyba a si smutna...chce to zopar dni aby sa ti ulavilo a predychala si to, takze vobec sa necudujem ze ti je tak ako ti je...len sa netrap dlho, to nema vyznam! skus sa nejako skoordinovat a vyuzi cas vo svoj prospech, hlavne daj na poriadok svoj zdravotny stav, aj chrbticku aj dusicku. neboj sme s tebou a hocikedy ked ti bude tazko, pridi sme a je tu kopec skevlych ludi ktori ta podporia a pochopia:-)

mijka

ešte niečo lencok...je to podla teba ok, ked mi je teraz stále smutno a do plaču ako odišiel, nič ma nezaujíma, nebaví.je to ok???

mijka

dakujem lencok:)budem sa snažiť...už bežkaj k starkej aby nečakala, aj ja by som rada, keby som nejakú mala:((
papa..