Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ta tema je perfektna-ved ju napisal sam zivot.vy dvaja co sa furt vadite?
aj ja.Ani netusis ako.uz 2 tyzdne sa plazim po dome a stale si hovorim,ze zajtra uz bude dobre a ja sa pozbieram.A s kazdym jednym novym ranom prichadza sklamanie,pretoze mi je stale blbo...A ja ani neviem preco.No teda,tusim -ale je to vec,ktoru nemozem ovplyvnit.Stve ma,ze si clovek nechce pripustit,ze ho nieco dusi a ono si to aj tak najde cestu,aby ho to zozieralo
no ani som si to neuvedomila,ale smiala som sa .dik
super.mal by si ist do ,,chcem si umyt rukyô-kde su chlapi,ked ich treba?
ja v poslednom case revem zo vsetkeho,takze ti asi neporadim.Idem mrknut do tych veganov,ci co som to tam zazrela,mozno dorucima nieco sa aj naucim.O,pozor,lebo uz ja budem rymovat:)
no este som tu.Beham tu po roznych temach,kde tu si poplacem/asi mam malo svojich trablov
Dobry vecer.Zbehla som zase len pozdravit a bezim do väzenia /nie doslovne,ale na serial :)
Miloš, lenže mne sa nič nechce, naozaj nič. Celý som bola aj doma..Je mi nanič psychicky aj fyzicky, najradšej by som nebola. Depresia, úzkosť..zlé myšlienky..
Miloš, ďakujem.
Neviete mi niekto poradiť niečo proti silnej úzkosti, depresii?..A k tomu mi silno buší srdce, cítim ho v krku, a akoby mi išlo vyskošiť z hrudníka. Celý deň som doma, som veľmi unavená, takže prechádzka neprichádza do úvahy:(..i keď neviem, či by aj pomohla, lepšie je trápiť sa doma, než vonku:(