Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

panika

aj ja.Ani netusis ako.uz 2 tyzdne sa plazim po dome a stale si hovorim,ze zajtra uz bude dobre a ja sa pozbieram.A s kazdym jednym novym ranom prichadza sklamanie,pretoze mi je stale blbo...A ja ani neviem preco.No teda,tusim -ale je to vec,ktoru nemozem ovplyvnit.Stve ma,ze si clovek nechce pripustit,ze ho nieco dusi a ono si to aj tak najde cestu,aby ho to zozieralo

panika

ja v poslednom case revem zo vsetkeho,takze ti asi neporadim.Idem mrknut do tych veganov,ci co som to tam zazrela,mozno dorucima nieco sa aj naucim.O,pozor,lebo uz ja budem rymovat:)

jaja

Miloš, lenže mne sa nič nechce, naozaj nič. Celý som bola aj doma..Je mi nanič psychicky aj fyzicky, najradšej by som nebola. Depresia, úzkosť..zlé myšlienky..

jaja

Neviete mi niekto poradiť niečo proti silnej úzkosti, depresii?..A k tomu mi silno buší srdce, cítim ho v krku, a akoby mi išlo vyskošiť z hrudníka. Celý deň som doma, som veľmi unavená, takže prechádzka neprichádza do úvahy:(..i keď neviem, či by aj pomohla, lepšie je trápiť sa doma, než vonku:(