Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Lana

prajem krasny den vsetkym...ozyvam sa po dlhsej pauze...dnes som bola na vysetreni cez EAV pristroj - elektroakupunktura.....mam PP, to som tu uz pisala.....strach a uzkost suvisia s drahou obliciek, oslabene oblicky, co som uz vedela, len sa to potvrdili, takisto mam v disharmonii drahu pecene, neurovegetativny system...ale hlavne pri depresiach, strachu a uzkosti su oblicky.....a dalej vysoky deficit mineralov a vitaminu C....mozno to niekomu pomoze...TAK DNES ZAHAJUJEM ALTERANATIVNU LIECBU MOJICH PROBLEMOV, TAK SOM ZVEDAVA, CO BUDE DALEJ, PRVY TYZDEN NEBEREM AD...drzte mi palce...pocul uz niekto o tom?ak ano, potesi ma ak odpovie .O)...kujeeem

panika

KLOP,KLOP,KLOP
ahojky,
verse a rymy nemam-dufam ze mozem vojst.Velmi ma mrzi, ze je niekomu dnes smutno a trapi sa.Mne je od vcera vecera tak super,ako uz davno nie.keby sa to dalo,rada by som sa podelila.My sme vcera v tej vodnej teme zotrvali a stalo to za to-aj ked od vody to uplne odbocilo (vlastne to odbocilo od vsetkeho).

A to od Damxy je krasne

tereza1978

neviem brunuska ja si myslim ze to hranici s depresiou ale psychiatricka tvrdi ze je to len mierna uzkost na ktoru netreba ani lieky.mam poruchu stitnej zlazy a intoleranciu tepla kazdy pripisuje tomu a uz aj veku.aja sama neviem c ochcem.som hlupy blizenec.najprv nadavam na slnko a teplo,potom zoberem udice a hajde na ryby.a vytesujem sa pokial mi nepride zle.par dni som zalezena doma a tak prezivam cele slnecne obdobie.podla psychologa terapiu nepotrebujem pretoze to zvladam sama.ale ja to zvladam aj vdaka vam pretoze ked si poprecitam ako je vam tak to mi da silu ze mne je ,,len,,

mijka

Damaxy dakujem Ti za pekné slová, budem sa snažiť držať sa ich:)
včera mi prišli krásne sms-ky, je mi stále smutno, no po tých sms-kách sa niečo zmenilo, už to neberiem tak tragicky, hádam mi to takto vydrží:))
Zdravím Vás Všetkých a prajem pekný dníček!

tereza1978

jaj ludia ako vam zavidim ze basnite o jari,ze sa tesite.ja by som sa najradsej zahrabala niekde do jaskyne a vyliezla zasa az v zime.ale hlava hore zima bude u zo 7 mesiacov.pekny den.milosko zanot mi aj nejaku zimnu.