Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ano milosko iba raz:-) ty basnik nas
...akurat sedim v skole za pc, mame financnu matiku:-(, pomoc...sa tu veru nudim, ale prezijem

lencok

zdravim vas lidicky:-)
za chvilku cupitam do skoly, dnes mam referat, ale tento krat som to spravila tak, ze ja somm ho urobila(dlho to netrvalo takze pohoda), spoluziak ho precita, lebo este nemam odvahu sa postavit pred vsetkych:-D....ale aj ta pride! asi pojdem peskom lebo je pekne, len mam taku mensiu svalovicu zo vcera , dala som si hodku na bicykli...som prekvapena ze som to zvladla, myslela som ze moja kondicka je mensia, apson nejake prijemne prekvapenie:-)...len ako sa budem citit dnes to je otazka:-D...
tak pekny start do noveho dna moji zlati:-)

damaxy

Mijka neospravedlnuj sa za svoj smutok.Jednoducho ho mas niekde v dusicke a nejde z nej von.Cas nam zahoji vsetky taketo poranenia,ktore nam ustedril.Takze sa kludne z toho vyrozpravaj.Ved si medzi nami,ktori mame so smutkom a tiesnou skusenosti.Viem,ze to treba prerozpravat a vydrzat a bude dobre.Vzdy vsetko prejde,ved nam porozpravas a niekomu inemu poradis.A ak je lutost velka slzami sa odplavi,a dusicka sa ocisti.Len to nenos v sebe.