Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak to som rada ze nehladis.....spravny pristup.......aj ja nie.....radsej si odrieknem prehnanu paradu a luxus....
ktory maju zeny tak radi
:-D...si ma dobre pobavil, ale lepsie tu dole, nemyslis? radsej zostan:-)
co sa tyka zdravia, netreba hladiet na peniaze, fakt ze naco mi budu topanky, tricka, sukne, nohavice, ked mi aj tak bude na nic...tiez si radsej odopriem a investujem do nasho cteneho zdravicka
milsko len sa mi tu neroztrhni, co by sme potom robili, neblazni:-)...vsetko s mierou
tak to som rada ze nehladis.....spravny pristup.......aj ja nie.....radsej si odrieknem prehnanu paradu a luxus....
ktory maju zeny tak radi
dakujem lana,existuje neaky zoznam ludi,ktori tomu rozumeju a predavaju.ja som na to nahodou natrafila pred niekolkymi rokmi v nemocnici kde ma operovali a viem že predavaju to aj v lekarnach ale chcela by som s a znovu dat pomerat a to neviem kd e najst neakeho cloveka nato.
ktory maju zeny tak radi
jasne vidim, ale malo sa snazis:-D...ale neboj sa naucis
ak by to tam nebolo, tak ti doma zistim v casopise...odkial si? dufam ze na to nezabudnem .o)))
milosko snaha je malo, treba konat!:-)