Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Lana

Milosko zisti si cez internet na tej stranke pobocku v tvojom meste, mal by tam byt aj tel.kontakt......jednoducho sa objednaj a hotovo....ale opakujem, nieco to stoji......aby si nebol prekvapeny...

lencok

hm, uzkost uz konecne pochopila dufam ze tu kamaratoc nenajde, snazila sa sem votriet, ale ma smolu:-))))
milosko len raz, jediny raz:-)))...a ty preco len raz, mozes za mna aj tri krat:-)

Lana

hojte vsetci tu :o)))
Inka tie produkty sa niektore mozu uzivat spolu, niektore nie...ak sa tym clovek trochu zaobera a studuje, tak to uz vie, ale hlavne musi poznat aj seba a prist na to, co potrebuje...ale ak o tom vela nevies, tak je najlepsie si nechat poradit od odbornika...pracuju tam velmi milucki ludia, urcite by ti vedeli poradit...ja som brala Korolen a som vdacna zan...len vies ak ma clovek problem, ten problem vznika dlhodobo a teda sa aj riesi dlhsie...niekomu mozno staci jedna flasticka, niekomu dva a niekomu a desiatky :o))) ale tie produkty sa daju striedat....ja ti ako laikovi odporucam si prestudovat jednotlive drahy a urcite sa v niektorych najdes...a podla toho si vyhladaj produkt, ktory prislusi tejto drahe...alebo produkty...na tieto nase problemi je dobry RENOL, STIMARAL, KING KONG,KOROLEN, BALNEOL, FLAVOCEL, FYTOMINERAL - TEN JE JEDINECNY, SPREJ SPIRON, REGALEN...HOVORIM JE TOHO VELA...AK CHCES OCISTU ORGANIZMU, JE DOBRE SA ZAMERAT NA HRUBE CREVO A TAM JE IDEALNY CYTOSAN A PO NOM PROBIOSAN...SKUS PRESTUDOVAT....AJ TEBE LENCOK ODPORUCAM VYSKUSAT A SAMA UVIDIS, CI ANO ALEBO NIE

lencok

Krasne ranicko, uz vychadza slniecko, kazdemu popriat chcem, aby mal na tvari usmev len.
Veve dakujeme za peknu basnicku:-). Teraz mas dva dni volna, nacerpaj kopec energie. A hlavne bud pokojna, su len dve moznosti zostat alebo odist, ani jedna neni tragicka a svet sa nezruti!!! Ty si najdolezitejsia, budem ti to opakovat stale dookola!
Mijka no vidis a uz aj tebe zacina svietit skniecko:-)! Len tak dalej, pracuj na sebe nech milo cez leto prekvapis priatela:-) ako sa ti polepsi.
Lana inak aj ja som uz narazila na tu stranku o energy a veru som rozmysala ci neskusim.
A ostatni moji priatelia ako sa mate? dufam ze uzkost obchadzate!

inka

lana ,chcela som sa ťa spytať,tie produkty uživaš viacero spolu?alebo postupne.ja som niekedy davno uživala korolen ale nejako som nevidela velky učinok a tak som prešla na homeopatiu,ale mam velmi dobru skusenost s cytovitalom a aj inymi produktami tejto firmy.rozmyšlam,že by som vyskušala nejaku jarnu očistu s nimi.

inka

dobre ranko dievcata a chlapci!to som rada že tak ako je vonku krasne,tak je krasne aj na tejto stranke.miloško ty si krasne podakoval všetkym.ked som j a kedysi minuly rok objavila tychto ludkovcov ,tak som im bola nesmierne vdacna,dnes uz niektorych poznam aj osobne a pomahame si dalej.niekedy som mojim detom dohovarala,že vysedavaju pri pc,dnes už tu vysedavam ja a dakujem mojim detom že ma naučili sa tu trochu orientovat.takže este raz vas všetkych zdravim a prajem krasny deň!

Lana

ahoj Milos,hojky vsetci, vcera som sem uz nestihla prist....to vysetrenie mi robila p.Cechova, kt. pracuje v spolocnosti ENERGY...som clenkou tejto spolocnosti uz asi 6 rokov, maju uzasne produkty, nie su sice najlacnejsie, ale ja som velmi spokojna, vdaka nim fungujem, podrzali ma uz velakrat...ale k veci, skus si kliknut na www.energy.sk, tam si najdes vsetko, maju pobocky po celom Slovensku...skus si to prestudovat a sam uvazis, ci sa touto cestou vydas, ale ja ti to vrelo odporucam...ale to premeranie cez EAV si daj urobit urcite, aspon zistis, aky problem mas v tele a na co zamerat a to, akym sposobom bude uz len tvoja volba...ale na oblicky maju uzasny preparat RENOL, na nervy KOROLEN, STIMARAL, to su len zakladne, ale aj ine vyrobky tam este su, ved prestuduj...juj a vyborne su kupele v bahne BALNEOL, sprej SPIRON, ja si ho striekam vzdy, ked uz citim, ze to na mna ide...do tejto firmy som prisla, ked som bola uplne na dne, moc som tomu neverila, ale po vypocuti, prestudovani sa mi to zdalo fakt realne a dobre, vyskusala som a fakt som vdacna za tieto poklady.....tak dufam, ze tieto riadky pomozu dalsim a dalsim ludom tak ako mne, aj tebe Milosko :o))) prajem krasny slnecny dnicek

damaxy

vsetkym vam zelam dobru a pokojnu noc a este vam chvilu postrazim spanok a potom pojdem aj ja tak pokojne spite dobruuuuuuuuuuuu