Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Veve mas naozaj dve moznosti zvladnes a druha nezvladnes.Tak a svet tu bude stat autobusy budu chodit,my tu budeme vypisovat a po nejakej etape pride druha.Ak je nieco zle nebudeme banovat ,ze odislo,ak s niecim vieme pohnut doda nam to silu.Takze nech sa pozeram na to odhocikial,vsade nieco najdem.A veve ked prides domov vonias chlebom?Vnimaj dobre veci z pekarne,vonu peciva,pozeraj ludi ako rozmyslaju co si vlozia do kosika a mozno ani nevedia preco siahnu po tom kusku,ktory im upecies ty.Je v tom nieco pekne,ja to vidim.Hladaj krasu aj v jednoduchych a samozrejmych veciach

damaxy

takze bobec naozaj neviem o tom kal.nic.Paci sa mi ze sa takto stretavame je to uz pomaly ako skupinova terapia z celeho Slovenska.Normalne som na vazkach co sa to tu s nami robi.

bobec

Jaj dnes bolo krasne a nie len vonku, ale aj tu na tejto teme...zrejme slniecko konecne dodava dostatok energie na lahsie zvladnutie nasich problemov...ja som dnes 5 hodin cestoval busom na sluzobku a uplne v pohode,ta potvora mi dala pokoj...zato vcera sa ukazala a zneprijemnovala mi zivot aj napriek tomu ze beriem AD... ale nie kazdy den su vianoce :-) Prajem vsetkym len slnecne dni

mijka

Veve, - Miloš má pravdu, zvládneš to a teraz sa hlavne teškaj so svojho priateľa, že si konečne našla šťastie a podporu aj v podobe chlapca ktorý ťa ľúbi:))
užite si voľno...a s tou pekárnou si nelám hlavu, ved nie si sama...vydržíš kým vydržíš..možno sa to časom aj zlepší, a ked nie tak to potom aj preto že niekde na teba čaká lepšia práca, s lepším kolektívom:))
kašli na blbcov a blbé reči, nadávky..oni nás nechápu..nás čo máme tieto problémy.
teškaj sa z volna, z počasia..už bude len lepšie a lepšie..budeš s priateľom, budete chodiť na prechádzky, užívať si a tešiť sa jeden na druhého..toto ťa určite vytiahne z úzkosti:))len treba kus času, ved to vieme všetci!!tak sa držkaj...papa:))

Veve

Čaute Tak som zase medzi svojimi. Dnes a zajtra mám volno, tak si to s priateľom teraz užííívam.
Aj ja som veľmi rada, že sem patrím a môžem tu aj prispieť svojimi názormi. Všetkých nás tu zbližujú psychic.problémy ktoré nás v našom živote určitým spôsobom zaťažujú ale mi si s tým už vieme dať rady.
Viete aká som rada, že mám volno? Dnes som bola s priateľom u doktorky lebo sa v poslednej dobe necítim dobre. Včera a dnes som mala silnejší záchvat ale zvládla som to. Nie je to ľahké ale napriek tomuto sa snažím bojovať.
Čo sa týka práce v pekárni tak neviem ako dlho vydržím, ale chcem hlavne Miloškovi, Lenčok,Damaxy, Brunuške a hlavne priateľovi poďakovať za to, že ma psychicky podporujete. Bez vás by som to nezvládĺa.
Čo sa týka novej témy o úzkosti tak by som bola rada, keby bola.Ale to záleží aj od vás a hlavne od toho či ostatní s tým budú súhlasiť. A dôležité je to, aby sa na túto tému tiež nezabudlo.
Mijka verím ti ako ti je keď nemáš pri sebe svojho priateľa. Vieš aj keď nie je teraz pri tebe tak on je v tvojom srdci. Tam nikdy neodíde.
Lenčok si skvelá baba a tiež mi dávaš silu do života. Máš veľa pozitív.energie a som rada, že som ťa mohla spoznať.

Mijka naša milá,
smutnučká je bez priateľa.
Brunuška sa teší
že jar do dverí nám beží.
Miloško len prikivuje
s radosťou nás zabavuje.
Lenčok silná to je baba
dokáže sa pobiť ako alibaba.
Damaxy nás zásobuje
svojou otvorenosťou nás potešuje.
Tak sme tu my všetci sa stretli
s úzkosťou aj bez nej žijeme ďalej.
P.S. S touto rýmovačkou mi pomáhal aj môj priateľ.
Odovzdávam pozdrav sladučký
od prateľa a od nás všetkých.