Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ja som si povedala ze tento rok mi ukaze ako dalej v mojom vztahu,a uz nemienim len sediet a cakat, budem konat...chcem plnohodnotne zit...no verim ze bude vsetko ok

Lana

ano suhlasim s tebou Damaxy.....inak je pravda ze ked som sa topila v depresiach, boli sme s manzelom pomali na rozvod, ale ked som zacala liecbu, tak som si uvedomila, ze som nedokazala predtym objektivne pozerat na problemi....

damaxy

sweetberry a daj sa na nejaku zozbnamku zvys si sebavedomie,ale pozor abuy ta to nezranilo,lebo nevies na koho narazis.Ludia maju ruky slova nielen na laskanie ale aj na ublizenie,tak to ber do uvahy

sweetberry

damaxy...nedotkynas sa...dakujem za pismenka
pomaha sa vyrozpravat
som stale sama resp.sa tak citim a to je mozno este hosie

lencok

inak ked sa tu uz takto bavime, poviem vam pravdu ze neveim ci ma este moj skoro sedemrocny vztah naplna, niekedy mam pocit ze ukoncenie tohto vztahu by ma posunulo dalej...je mo tazko ze to pisem, ale co mam robit ked to niekedy citim...o muzske pohlavie nemam nudzu, niektori su vazne fajni(len mozno zdanie klame), a ja mam pocit ze ten moj si ma niekedy nevazi, ze ma berie ako samozrejmost,...ale na druhej strane som rada ze ho mam, viem ze mu na mne zalezi(divne pocity ze)...takze vela krat som v takom rozpolozeni...ach jaj

Dee

tvoje dcerka ti urcite dava vela lasky a ked tuzis po laske skus navstivit domov s postihnutymi detmi, z nich vyzaruje tak vela lasky, najma taky s downovym syndromom. Uvidis, ze ta to na cas naplni...a budes mat aj dobry pocit z nich

damaxy

Ano MIlosko suhlasim,nepoznam pribeh jej zivota,preto nerobim pri nikom nejake zavery.Ja som len chcela povedat ze naozaj cloveka nezmenis mozes len seba a svoje postoje a nazory a pohlady na veci.Ked sa neda neda sa.To s tym sa stotoznujem spolu s vami.Je to tazke zlozite a hlavne ked si v depresii,je tazko riesit.No niekedy odchod moze byt to oslobodzujuce uzdravujuce.Len tazko sa radi,ked nevidime do toho.Nehovorim,ze mame do toho vidiet.Snazim sa stale pisat,aby som sa nikoho nedotkla,lepsie sa da take v rozhovore,takze ak nieco vyznieva utocne ,karavo nie je to tak myslene.Nechcem ublizit nikomu,lebo tato teme je o pomoci a moj umysel je chodit sem pomahat.