Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dee tak ten moj nikdy nebol pozorny je to drzgros nechape ze tu ide o malickosti drobnosti hluposti aj co potesia a clovek to tym dava najavo ze at ma rad a zalezi mu na tebe
mala som meniny zastavili sme v obchode a mi vravi ze on pocka v aute nech idem sama nakupit tak som sa opztala ci nechce nieco specialne z obchodu ze mu mam kupit pivo a 200 sk prima kartu
ked som sa vratila s nakupom do auta tak mi tu kartu podal a povedal vsetko najlepsie
to ja som mu mala potom kupit bandasku benzinu aby som nemusela chodit busom po lekaroch 30 km s malou a aby nas tam hodil .-(
lencok chod uzzzz, uz sa chcem korculovat:o)
damaxy dakujem
objimam aj ja .-)
este stale som tu:-)))...strasne so mnou, neveim sa od vas odlepit
dee vidim ze nei som sama, len niekedy ma trapi, ze necitim to co som citila, vaaaasen, tiez si hovorim cas ukaze...
utekam musim pa vsetkym
lencok, tak rovnaky problem mam aj ja vo svojom 5rocnom vztahu. Citim, ze ma miluje, ale uz je to na inej urovni,. Mam pocit, ze je si so mnou uplne isty a prestal robit veci, ktore som milovala. Kvety len tak, drobnosti a prekvapenia. Ale asi vsade je to tak... neriesim to , cas ukaze
tak uz som napapkana, tak idem ja do sveta:-))), papa:-)
sweetbwrry objimam ta na dialku a priatelia nechce sa mi ist ale idem lebo moja rodina by mohla zomriet od hladu zatial sa majte a nezbudnite von bez myslienok chmurnych sledujte ludi,kazdy ma v sebe nieco ine ako my a cerpajte silu aj z vanku jarneho
dee ja by som milovala aj take dietatko nikdy by som kvoli tomu nesla na potrat mozno su to silne reci a ja nie som dostatocne silna ale tie deticky so syndromom su velmi vnimave a plne lasky su schopny takych uzasnych veci a citov ktorych mozno ani zdravy clivek nie
chodila som medzi take deticky hravala sa s nimi
dokonca aj na onkologie
tam to bolo horsie
bolo tam take krasne dievcatko Vanesska vtedy som tuyila ze jked budem mat dietatko tak sa bude volat po nej ale nevola
bola tam sama rodicia za nou nechodili neviem preco je to hrozne mala krasne dlhe vlasky najprv potom uz namala ako to s nou dopadlo neviem ale bolo to smutne mala 6 rokov :-(