Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

tak Milosko mylis sa a velmi- akupresura,terapia farbami,akupunktura a rozne alternativne metody-vobec nie su o viere!!!! moje podvedomie sa tymto veciam brani-zablokujem sa a dovidenia-a predsa mi pomahaju!!!
Takze nesud a neodsudzuj!

brunuska

To som rada Dee ze ti to pomohlo aspon trosku a nemas nieco slabomodre- svetrik,kusok handricky??? staci ak si to aspon na 10 minut polozis na krk. netvrdim,ze iba toto ti pomoze-no isto to urychli uzdravenie aby si bola cim skor fit ! to chceme vsetci.
panika tak by som sa schovala pod to tvoje teplucke bezpecne kridielko! dufam ze si ta tvoje deturence vazia aku maju skvelu matku-ja by som hned menila-aj ked to neni mozne :-(
no ved to-zeny opatrnne-on je potom moc namysleny- zas ho tu nemusite uctievat ako boha- viete-muzske ego je priserna vec!!! :-)))
dufam ze mijke je uz lepsie. ja som mala rusnu noc- doma bol koli mne slabsi poplach :-( take male vojenske cvicenie-aby nezleniveli.

Dee

vysvetluj buducemu psychologovi, co je placebo. Ja viem ze to moze fungovat aj takto, ale som rada., ze to funguje.Mne takto zaberaju aj rozne cajiky, pretoze verim, ze pomozu:o)

panika

ahoj Brunuska,kuratenko moje.Vcera som Ti ten moj kiks prepisala aj do nasej netemy.A k tej kocke-tam sa ti daju pridavat veci-makcene,vokane alebo aj nic.to ti je take univerzal slovo

Dee

brunuska, satku som neyohnala, ale skusala som to stlacanie nosa a dnes ma az tak neboli hrdlo, takze to zabralo, spolu s liecikmi

brunuska

Milosko tebe je tu dooobre- hofkas si tu ako prasiatko v zite medzi svojim haremom.
zdravim paniku :-) moju kôčku - musela som to napisat s makcanom a vokanom lebo bez to vyzera smiesne.
Dee pomohlo nieco z mojich indianskych rad?? :-)))