Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ď
pyzamko mam bledomodre. Vytiahnem si ho az k usiam:o)
tak Milosko mylis sa a velmi- akupresura,terapia farbami,akupunktura a rozne alternativne metody-vobec nie su o viere!!!! moje podvedomie sa tymto veciam brani-zablokujem sa a dovidenia-a predsa mi pomahaju!!!
Takze nesud a neodsudzuj!
To som rada Dee ze ti to pomohlo aspon trosku a nemas nieco slabomodre- svetrik,kusok handricky??? staci ak si to aspon na 10 minut polozis na krk. netvrdim,ze iba toto ti pomoze-no isto to urychli uzdravenie aby si bola cim skor fit ! to chceme vsetci.
panika tak by som sa schovala pod to tvoje teplucke bezpecne kridielko! dufam ze si ta tvoje deturence vazia aku maju skvelu matku-ja by som hned menila-aj ked to neni mozne :-(
no ved to-zeny opatrnne-on je potom moc namysleny- zas ho tu nemusite uctievat ako boha- viete-muzske ego je priserna vec!!! :-)))
dufam ze mijke je uz lepsie. ja som mala rusnu noc- doma bol koli mne slabsi poplach :-( take male vojenske cvicenie-aby nezleniveli.
viera ( v cokolvek) je to najdolezitejsie
vysvetluj buducemu psychologovi, co je placebo. Ja viem ze to moze fungovat aj takto, ale som rada., ze to funguje.Mne takto zaberaju aj rozne cajiky, pretoze verim, ze pomozu:o)
ahoj Brunuska,kuratenko moje.Vcera som Ti ten moj kiks prepisala aj do nasej netemy.A k tej kocke-tam sa ti daju pridavat veci-makcene,vokane alebo aj nic.to ti je take univerzal slovo
brunuska, satku som neyohnala, ale skusala som to stlacanie nosa a dnes ma az tak neboli hrdlo, takze to zabralo, spolu s liecikmi
prave to skusam, co je lepsie RAR alebo ZIP?
Milosko tebe je tu dooobre- hofkas si tu ako prasiatko v zite medzi svojim haremom.
zdravim paniku :-) moju kôčku - musela som to napisat s makcanom a vokanom lebo bez to vyzera smiesne.
Dee pomohlo nieco z mojich indianskych rad?? :-)))