Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Na chvilu vas moje pozorne oko opusti.Som tu prenasledovala 1 kocku po roznach temach a uz som unavena.Hrozne ma boli hlava,ale co uz.Idem na skok do obchodu-trosku sa na nich povyskierat.A potom si z hlavy vytlacim tu depku (alebo si ju tam len rozotriem?)
a depka?
tam je system nasledovny- UVOLNENIE
a tym ukoncenie stavu uzkosti- tie body sa nachadzaju ...
staci ked si budete obidvomi rukami-prstami masirovat od spankov -cez stred cela-tak aby ste zachytili aj oblast nad obocim az po hrane nosa- ako pismeno T neviem ci to pochopite- masirovat kym to neprejde- a prejde to rychlo.
no sjus opisat tie body....
ten moj odkedy ma auto, tak chodi vzdy minimalne o 30 minut neskor. Pokial chodil autobusom, tak bol presny, aj ked sa par krat stalo, ze nestihol autobus a prisiel az o 2 hodinky. Teraz uz viem, ze ked sa dohodneme, ze pride o tretej, tak ho pred 15.30 ani necakam.
asi si idem lahnut, lebo mi zacina byt zima na nohy.
Ahojte zatial
na stale meskajuceho frajera?? :-)))
tak na toho by som mala jednu ucinnu metodu-ale je dost drasticka- pre neho- hold smola-nestihol-ktosi predbehol
:-)))) uz by nikdy nemeskal !
ono sa to tazko opisuje...
tak nam ich opis brunuska, a aj nieco na depresiu a stale meskajuceho frajera:o)
inak viete o tom ze existuju aj akupresurne body na uzkost??? neviete cha! a ja viem cha!
hej a podarilo sa ti- roznesiem ta v zuboch!!! nezhadzuj metody- bohuzial nim este dost vela ludi neveri a odsudzuje hoci vobec nevyskusali- radsej budu do seba pchat chemiu- a pri tom alternativna medicina riesi dany problem rychlo a ucinne a hlavne bez nasledkov- z ktorych sa neskor netreba liecit.