Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

veve dufam ze som to blbo nenapisala, lebo dnes mam den "blbec", tak ma ber s rezervou...lebo dnes trepem dve na tri, mam take tlaky v hlave ze az...

damaxy

paci sa mi ako sa otvarate ja tomu hovorim myslienky nechme pobehovat a tak kazda si ma cas pohladat miesto kam patri,stale pracujete so svojou myslou doprajte jej slobodu a cistotu.Ono sa to vrati a ide leto co takto sa stretnut nazivo kto je organizator moze sa zacat zaoberat

lencok

milosko noze ty porad veve:-)...ja neveim co na to povedat, nebola som pri tom:-D, a pise ze mali "neuplny" styk...mozno je, mozno nie je:-), ak aj je, za chvilku nebude...:-), inak vsetko najlepsie veve:-)))

lencok

damaxy som rada ze si tu medzi nami, tvoje slova mi davaju nadej, ze svojim usilim sa mozem dockat sladkej odmeny v podobe pohody v dusicke. Snazim sa na sebe pracovat ale zrejme mi to dlhsie trva...ale pomaly dalej zajdeme ze:-)
...a som rada ze tu pises svoje skusenosti, ako sa ti podarilo a dari zvladat tu potvorku co nas trapi.

damaxy

Lieky som dobrala asi pred dvomi rokmi a stale na sebe pracujem.Odnaucila som sa mnohych zlozvykov.Oddelujem veci,ktore sa ma netykaju,ktore nemaju riesenia,vyhybam sa negativne zmyslajucim ludom,pripadne ich len vypocujem a nereagujem,netahm nasilu nikoho.Poviem si svoje nazory,otvorenostou do urcitej miery si viem pripravit sama pre seba prostredie istoty.Postupne som nachadzala pravdy ,zaoberam sa nazormi inych ludi a snazim sa ziskat ich pohlad na veci a porovnat so svojim pripadne si svoj poopravit.Necham veciam a myslienkam volnost.Nic nie je definitivne.Zo vsetkeho co sa okolo mna deje si vezmem dobro a rozmyslam ako sa tam objavilo to zlo a z coho asi pramenilo .Cize tak nejako a proste sa to vsetko nejako zregenerovalo.Ale ziaadne trapenie si neopatrujem uz nikdy.Veci nevyriesene nenechavam.

lencok

damaxy a kolko trvalo kym sa ti zacalo takto vyjasnovat....?vies ja mam pocit ze u mna to trva uz prilis dlho...a vzdy jed som uz z toho von, stane sa nieco zle...napr. na posledy to boli dva prepady v obchode pod nami, bolo to strasne co sa tu dialo, v noci prepadli ten isty obchod v priebehu dvoch tyzdniv ale brutalnym sposobom...ja som mala uz uplne super spanok, no a odvtedy to islo dolu kopcom...niekedy ma to velmi stve, keby sa to nestalo, som uz asi niekde inde. ja viem zivot treba brat taky aky je, ale nepridalo mi to:-(

damaxy

Veve,dakujem ti za tvoje slova.Pochvala je pozitivna zalezitost,povzbudenie,objatie,laska.Jednoducho si mala velmi silny zazitok z vasho milovania a preto ta nepohoda,muselo sa to dostat von.Takze zopakujem vela fyzickej namahy,vela emocii pozitivnych,ci negativnych proste miera sa prekroci a je to tu.Lenze ked vieme preco,vieme si to vysvetlit,zdovodnit,vieme,ze nic nam z toho neiohrozi zivot,musime len pockat.Veve ja som cakala a az teraz mam dojem,ze zacinam fungovat naplno.Po kazdej stranke fyzickej,dusevnej pamet,spanok,sex,praca.Neponahlajte sa vsetko pride,len to treba vydrzat a striedat odpocinok a zataz a dodrziavat.Priatelia su to moje osobne skusenosti a moje pocity a moje slova a budem len rada ak vam pomozem rozjasnit nebo nad vami