Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ooo, tak milosko nam vyhral, ale co mu dame?
asi Milosko a to,ze ma rad huspeninu:-)
myslela som na 15 tej.Nejak som isla naopak
A davam si kedy tedy magne pred spanim,a aj b vitaminiky si davam a este si davam pozor aby som nespala z kolobezky a este si davam pozor...ale neprezradim
skoda,ze ste sa na to 10 tisicku nespytali vcera.Vsimla som si,ked bolo 10 001.Na jednej starane je (aspon teda na popslednych osmych stranach) vzdy 15 prispevko.Cize je to niekto na strane 13 änie som dobry matematik,ale asi ten štrnasty-lebo 15(prispevkov) x 14 (stran) je 210. a plus 14 je terajsich 214.Niekto to uz docentruje :-)
Milosko a ja sa usmivam na teba a ja tiez malo jem velmi malo posledny mesiac a vela cvicim takze neviem co pomohlo
dobre kamaratka moja z dalekeho konca ale vzdialenost nie je problem do taj BA pojdem urcite takze vies ako nalozime s tym keby nieco nevyslo.Dohodneme stretko
ja si starosti so sviatkami nerobim,ako som pisala my si ich uzivame.ved uvidiš ako sa vam podari,v kazdom pripade radi vas uvidime.idem teraz prec ,poobede sa skusime pripojit,ci uz pojde icq,ak nie tak mame telefony a hovorim skype ide.
takze aj ty si mimo no neviem ako ci pojdeme zajtra takze to pustaj aj tak mas dost prace s o sviatkami
zlatko ,to čo aj minule chcu nas odstavit ale ved mi ich dostaneme, ved este existuje aj skype