Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inak aj vy ste dnes taki na nic...?
a tishi ozvi sa ako ti je
ajojte uz som spat:-)zo skoly a mam free...
dnes je blbe pocasie, sa mi nejako cely svet toci...a zaludok ma boli, asi nervy...neveim, tishka a ty co moja ako ti je, ako sa mas...mala si zlu noc, dufam ze uz je lepsie, posielam pusinku na licko:-))))
veve vidim ze si prezila dva krasne dni, az na to dnesne rano, ale uz je dobre....zachvat ako prisiel, tak odisiel...drzim ti palceky v praci!!!
A ešte som zabudla.Včera večer som prežila s priateľom kráásnu noc. Totiž som ani neviem ako... mala s ním pohlavný styk...no nie úplný. Tak neviem či som ešte panna alebo nie. Ale myslím si že áno.
Je mi to trápne tu písať ale kto mal už s týmto skúsenosti tak mi môžete poradiť.
Čaute Zdravím vás všetkých na tomto fóre. Dnes idem na poobednu do práce. Akurát som s priateľom a užila som si s ním pekné chvíle. Dva dni volna rýchlo ubehli a tak znova do práce.
Damaxy ty vieš dobre povzbudzovať. Normálne som sa nad tým zamyslela a pochopila. Vieš neviem ako dlho tam vydržím ale dôležitejšie je pre mňa že zatial zvládam záchvaty. Nie je to ľahké. Dnes ráno som mala poriadny zúrivý záchvat a bolo to strašné. Chudák priateľ sa trochu viacej vystrašil ale bol pri mne a ma ukludnil. Vedel ako na to a za to som mu veľmi vďačná. Aj vďaka jeho modlitbe sa teraz už cítim lepšie.
Miloško ja dokážem byť silná keď chcem byť ale niekedy to je naozaj ťažké. Teraz mi silu dodáva cez modlitbu Boh a praiteľ. Ten sa o mňa pekne stará:-)Som s ním šťastná...
Ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré. To platí aj v našom prípade. Netreba sa hneď vzdávať. Vy mi tiež dodávate silu a chuť s tým bojovať.
Tak zatial sa pekne majte. Ešte sa Vá mozvem ako sa mi darí v práci. Paaaa
Vaša Veve
no tak to budu tie nervy. Skus sa upokojit.A teraz uz fakt idem spat
Dee nie, ved som doma v kuse a nemalo z coho, bola som vecer nervozna a bolo mi zle
tish, nechytila ta nejaka crevna chripka?
ahojte, mala som hroznu noc, nespala som skoro nic a este som sa aj povracala ako steniatko. neviem co to bolo ale dnes mi je dobre na ....
tak nic, idem si tlacit na nos.Mozno si aj pospim. Vy chodte von a uzivajte si dobre pocasie:o)
Hes von vsetci, ktori sa nemusite liecit