Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

damaxy ,u nas pravidelne na Velku noc všetci chlapci šibu a tak sa prispôsobujeme a šibe nam všetkym,baby kričia chlapci sa tešia a my dospelí vyrazíme do prirody,aby sme s a vyhli tomuto šibaniu a radšej oslavili sviatky jari v pokoji a bez prejedania sa.

inka

a že tu neriešime stale uzkosť?ja neviem čo všetko vedie k uzkosti a tak je asi normalne sa rozpravať aj o bežnych veciach,možno sa neakymi odreagujeme,mozno neakymi prispejeme k lepšej nalade aby sa tej uzkosti nedostalo miesta.
včera sme tu dakovali ako sme si pomohli navzajom a ak niekto v nas nema dôveru je škoda,pretože ja osobne si neviem predstaviť čo lepšie som mohla na nete stretnuť ako toto forum a hlavne tuto stranku.ale myslim že je to tu dobrovolne a ak niekto chce opyta sa čoho trapi a ak nechce tak s a trapi sam.

inka

ahojte všetci!milosko mne sa dnes velmi zle spalo a vobec zle spavam ,jedno pominulo prišlo druhe ja hovorim.len čo som sa zbavila zachvatov uzkosti a paniky tak sa mi zacalo zle spavat.takže j a som s a poriadne nevyspala uz hadam aj pol roka.ale viem že všetko chce svoj čas,tak aj tomuto nechavam volný priebeh ,lekar mi povedal že ešte nemam vyčistene svoje myslenie a mata ma to v noci,no neviem nebudem nad tym špekulovat povedal to odbornik tak pockam.nie je to žiadna katastrofa,čo j e to v porovnaní s tymi zachvatmi?!!

damaxy

Milosko ja som mala so spankom dlho problemy,dokonca som sa zmierila,ze to uz tak bude som mala problem skor ako o 9 vstat z postele a bolo aj dve ked som zaspala.Takze som tomu nechala volny priebeh,netrapila som sa uz preto.A asi nejake dva tyzdne idem spat sice neskoro zaspim bez prehadzovania sa a rano v pohode o 7 pol osmej sa sama prebudim.Vyzera,ze toto uzdravovanie je dlhodoby proces a naozaj len trpezlivost a zmierenie a nedat priestor nejakym dalsim stupnovaniam sa.Takze co nebyva v mojich silach riesit neriesim.A dali sa mi do poriadku aj ine veci aj nejaku chut do zivota som dostala ako kedysi davno.No najdu sa okolo ludia,ktori ma dokazu podpichnut ci vyviest z miery tak sa trosku zakyvam,ale to uz zvlada.Taktiez mam svojich pocuvacov,co mi rozumeju.Tak je to dobre.

Dee

fiha Milosko, dobre si to vcera prehnal, mam poriadnu svalovicu. Tak dnes ideme na bicykel alebo na korcule?
Inak uz sa mi vratil hlas, aj ked to este nie je ono, doma sa mi smeju, ze mutujem:o)
Inak dobre ranko vsetkym

damaxy

Pre Milly,mozno som nie celkom v obraze,priznavam,vsak som sa aj ospravedlnila.Vzdy sa tu vsetko vysvetli a vysvetlilo.No mam skusenost,ze niekedy mala poznamka do kaze narobit skody.Slovencinu mam rada,uz som zvykla,ze ludia robia chyby a aj ich vidim,pretoze vsak nie som dokonala prenesiem sa cez to.Tak ako aj vy viete rozlisit co je dobry umysel a co "vyryvanie" Prajem pekny den vsetkym a co budete robit na Velku noc a cez vvelkonocne sviatky

lencok

vsak prave precitas par prispevkov a sudis, ale ok...
niekedz sa mi yda akobz to pisal clovek ktoremu nieco "vadi"...
tak ja sa ospravdelnujem ak som tu nieco pokazila...nebolo to v mojom umysle...ja tu timto ludom verim, a velmi mi pomohli pri uzkosti...no bereim na vedomie tvoj prispevok,mozno casom zmenis nazor a rada ti pomozem, viem co je to uzkost a depka, preto sa aj liecim. papa