Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som 7.5.:)))))))))))))))))budem mat 23:)
no bubinka mojaaaaaaaa dakujem za taky kompliment, mam sa cervenat....:-)
iiiiiiiiha, a stavim sa ze tu druhu foto mas od brunusky...ked taka vada vznikla...:D..tak pre toto, zeby??:p......niekto nam tu asi moooooooooooc ziarlil :DDD
jj, lencok je veru kocka:) a velkaaaaaaaaaaaaa....mohla by ist na miss :) len sa mi do nej nezamiluj :DD
ok milosko...dakujem:-)...tak žime tu ako predtym
to vies, milosko, ja som bycek ohnivy, do vsetkeho vidim :D...a mam rada uprimnost a neznasam pretvarku...a neznasam najviac, ked niekto trepe...a este zo mna ide robit blbu...vsak ale tak to byva..ale ja sa nikdy nedaaaaaaaaaaam :)co je PP..nepoznam tu diagnozu...prepac za moju neinformovanost, prezradis?a kolko mas rokov a odkial si?
no urobilo sa z toho velke haloooo....a pritom o nic nejde...milosko bud v poho, nech je to tu tak ako predtym...odtoho je tu tato stranka
dnes bol zaujimavy den...no trosku sa nam to tu rozohnilo, treba trosku vody priliat...co vy na to...
dakujem milosko, a s cim presne som trafila klinec po hlavicke? :DDDD
dufam ze mi to bruni vysvetlis, ked to tu takto dopadlo, co som nechcela...sme ludia, povedzme si co nas trapi, hneva a nie pisat dvojzmyselne...myslim ze by to bolo fer co ty na to kocka, lebo pod tvojimi odpovedami si clovek moze predstavit vselico...tak uz len tolko k tomu