Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

brunuska vies...len ked clovek zacne a je nieco nevypovedane...nevie co si ma mysliet...pred cim si ma chcela varovat...napis na mail...nech mame jasno:-)

brunuska

bubinka v pohode-male nedorozumenie nic viac-tajomna?ja poznam pravdu a nebudem to tu riesit-ale bubinka islo nam o rovnaku vec.majkajte sa a nerieste.

bubinka

oki, mila brunuska, ja len tak, nabrala som pocit, ze mas chut byt zla, lebo po citani konverzacie sme nechapali, o co ti ide...to s tou odvahou a tak, si sa robila moc tajomna...a ze nic nebudes vysvetlovat....atd ... takze tak.

brunuska

:-) lencok zlaticko viem,asi tomu nerozumies-ale ja ti to ani vysvetlit nemozem-chcela som ta len varovat-nepochopila si,ale nemyslela som tym nic zle! prave naopak. nebudem sa vyjadrovat-pochopis.prepac-tebe sa lencok ospravedlnujem-ale nebolo v tom nic osobne,ziadna ziarlivost ani nic. ver mi.

lencok

damy klidek, bubinka moja zlata ty ma ochranujes...ale nic sa nestalo predsa!brunuska je v pohode, len jej nieco nesadlo...

bubinka

prepac, ale ja si myslim, ze to ty si vedla, ako jedla ....mila brunuska...trepes jedno cez druhe..jednemu sa pchas s prepacenim do r...i a do druheho rypes....tak je to.

bubinka

jj, diky bobec, aspon niekto je tu vpohode=naozaj vpohode:) ty mas co za problem??ked seroxat??ja beriem fevarin...:)