Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
fajn, uz neriesim, uz sa mi nechce :D
brunuska vies...len ked clovek zacne a je nieco nevypovedane...nevie co si ma mysliet...pred cim si ma chcela varovat...napis na mail...nech mame jasno:-)
bubinka v pohode-male nedorozumenie nic viac-tajomna?ja poznam pravdu a nebudem to tu riesit-ale bubinka islo nam o rovnaku vec.majkajte sa a nerieste.
oki, mila brunuska, ja len tak, nabrala som pocit, ze mas chut byt zla, lebo po citani konverzacie sme nechapali, o co ti ide...to s tou odvahou a tak, si sa robila moc tajomna...a ze nic nebudes vysvetlovat....atd ... takze tak.
:-) lencok zlaticko viem,asi tomu nerozumies-ale ja ti to ani vysvetlit nemozem-chcela som ta len varovat-nepochopila si,ale nemyslela som tym nic zle! prave naopak. nebudem sa vyjadrovat-pochopis.prepac-tebe sa lencok ospravedlnujem-ale nebolo v tom nic osobne,ziadna ziarlivost ani nic. ver mi.
damy klidek, bubinka moja zlata ty ma ochranujes...ale nic sa nestalo predsa!brunuska je v pohode, len jej nieco nesadlo...
ok bubinka napis mi ktorym prispevkom som rypala do lencok???
prepac, ale ja si myslim, ze to ty si vedla, ako jedla ....mila brunuska...trepes jedno cez druhe..jednemu sa pchas s prepacenim do r...i a do druheho rypes....tak je to.
jj, diky bobec, aspon niekto je tu vpohode=naozaj vpohode:) ty mas co za problem??ked seroxat??ja beriem fevarin...:)